ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Aυτοί είναι οι νικητές των Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2019

newsroom must

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Royal Hall στη Λευκωσία παρουσία του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη και σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019, η 18η απονομή των Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2019.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο και μακροβιότερο θεσμό βράβευσης στην Κύπρο που με πρωτοβουλία του περιοδικού MAN και της εφημερίδας «Η Καθημερινή» κάθε χρόνο αναδεικνύει και επιβραβεύει τους άνδρες εκείνους που αντιμετωπίζουν τα εμπόδια σαν προσκλήσεις, χαράσσοντας τη δική τους ξεχωριστή διαδρομή.

Παρουσιαστής της λαμπερής βραδιάς ήταν ο Τάσος Τρύφωνος, την ψυχαγωγία του κοινού ανέλαβε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ενώ τα πρόσωπα που ξεχώρισαν ήταν οι 18 υποψήφιοι και 10 βραβευθέντες άνδρες που μας συγκίνησαν και μας ενέπνευσαν τη χρονιά που πέρασε με τα επιτεύγματά τους στα επιχειρηματικά, επιστημονικά, πολιτιστικά, αθλητικά και κοινωνικά πράγματα του τόπου.
Τους νικητές επέλεξαν και φέτος οι αναγνώστες του περιοδικού MAN μέσα από έρευνα της εταιρείας Symmetron Market Research, αλλά και 200 εξέχουσες προσωπικότητες της Κύπρου. Την επίβλεψη της διαδικασίας ανέλαβε ο ελεγκτικός οίκος Deloitte.

Αναλυτικά τα βραβεία απονεμήθηκαν ως εξής:

Επιστήμονες της χρονιάς
Δρ Κωνσταντίνος Τζελέπης και δρ Γιώργος Βασιλείου

Αθλητής της χρονιάς
Παύλος Κοντίδης

Πολιτισμός
Αντρέας Μαυρομμάτης

Μanager της Χρονιάς by Cyta
Kωνσταντίνος Χριστοφίδης

Συνολικής προσφοράς
Xαμπής Τσαγκάρης

ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ
Χρίστος Μισός

Τιμής Ένεκεν
Παντελής Αθηνής

Έλληνας της Χρονιάς
Κυριάκος Παπαδόπουλος

Man of the Year
Δρ Κωνσταντίνος Τζελέπης και Δρ Γιώργος Βασιλείου

20 χρόνια προσφοράς

Μιχάλης Χατζηγιάννης


Ο θεσμός Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2019 και η φετινή τελετή δεν θα πραγματοποιούνταν με τέτοια επιτυχία και αποδοχή από το κοινό εάν το περιοδικό MAN και η εφημερίδα «Η Καθημερινή» δεν έβρισκαν συνοδοιπόρους στη σπουδαία προσπάθειά τους τους χορηγούς και υποστηρικτές.

Θερμές ευχαριστίες, λοιπόν, στον μέγα χορηγό της βραδιάς Τράπεζα Κύπρου, Grey Goose Vodka, CYTA, Char. Pilakoutas Ltd, ΟΠΑΠ Κύπρου, Sacoor Brothers, τους ελεγκτές της διαδικασίας την εταιρεία Deloitte, το Royal Hall, καθώς και τα Ζαχαροπλαστεία Pralina.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X