ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Αυτοί είναι οι πιο hot εργένηδες της Κύπρου

Πετυχημένοι, έξυπνοι, γοητευτικοί και εργένηδες.

Συγκεντρώσαμε 6 hot Κύπριους περιζήτητους εργένηδες που ο καθένας έχει ξεχωρίσει για διαφορετικούς λόγους και σας τους παρουσιάζουμε.

Γιώργος Θεοδότου:

Ο 33χρονος επιχειρηματίας έχει γράψει μια σπουδαία επαγγελματική πορεία ως διευθυντής μάρκετινγκ των υπεραγορών Άλφα Μέγα, ενώ πριν από λίγους μήνες ανέλαβε ηγετική θέση στον Alpha Κύπρου. Εκτός από την επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία, είναι ένας δραστήριος νέος που αγαπά τα θαλάσσια σπόρ αλλά και τη γυμναστική.

Βασίλης Μιχαήλ:

Ο Κύπριος εφοπλιστής έχει μυηθεί στα ναυτιλιακά από τον πατέρα του, ο οποίος κατέχει διοικητική θέση σε μία από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες της Ελλάδας. Σπούδασε στην Βρετανία και όταν επέστρεψε στην Ελλάδα άρχισε να συνεργάζεται με την εταιρεία Benetech του αδελφού του Γιώργου, στην οποία τελικά έγινε και ο ίδιος συνέταιρος. Αγαπά τα σπορς και συγκεκριμένα το μποξ, ενώ ασχολείται και με τη μουσική αφού παίζει ντραμς.

Άρης Πάτσαλος:

Ο γνωστός Κύπριος personal trainer που θυμίζει Έλληνα θεό, είναι ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες, λόγω του καλογυμνασμένου σώματός του αλλά και του προσώπου του. Ο Άρης ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο διατροφής ενώ γυμνάζεται καθημερινά.

Ευτύχιος Έλληνας:

Είναι ο πρώτος Κύπριος οδηγός Formula 1 που γράφει ιστορία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και εντυπωσιάζει σε κάθε του εμφάνιση. Ο 26χρονος αθλητής θεωρείται ένας από τους πιο γοητευτικούς Κύπριους άνδρες, αφού διαθέτει μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Χαράλαμπος Λάρδας:

Ο marketing manager του ομίλου Louis Hotels είναι εξίσου επιτυχημένος και γοητευτικός,αφού διαθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ που ξεχωρίζει.

Χρύσανθος Τζιαπούρας:

Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου, Chrysoullis Tziapouras Jewellery,έκλεισε φέτος τα 40 του χρόνια σε ένα πάρτι υπερπαραγωγή, και εξακολουθεί να παραμένει ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες που έχουμε στο νησί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση