ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Αυτός είναι ο σύντροφος της Κατερίνας Ντούσκα

Δέσποινα Άσπρου

Η Κατερίνα Ντούσκα, σημειώνοντας μια εξαιρετική ερμηνεία το βράδυ της Τρίτης 14/5 κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό της Eurovision.

Όπως είναι γνωστό, η νεαρή τραγουδίστρια έχει όλη την ομάδα της στο πλευρό της στο Ισραήλ από την οποία και παίρνει τεράστιες δόσεις θετικής ενέργειας. Φυσικά, μαζί της και ο Τιμολέων Βερέμης, ο οποίος εκτός από συνεργάτης της (συνυπογράφει το Better Love) είναι και σύντροφός της.

Ποιος όμως είναι ο Τημολέων; Γνωστός και ως Leon of Athens, ο Τημολέων είναι τραγουδιστής στο επάγγελμα, είναι 33 ετών και έχει σπουδάσει Φιλοσοφία. Στο μουσικό βιογραφικό του έχει να υπερηφανεύεται μία μεγάλη προσωπική διάκριση που τον συνοδεύει στο εξωτερικό καθώς το τραγούδι του «Aeroplane» ξεχώρισε σε διεθνή διαγωνισμό «Unsigned Only Music Competition», ανάμεσα σε 6.000 συμμετοχές από 95 χώρες. Εκεί ο Έλληνας τραγουδοποιός κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Folk/Singer-Songwriter» στον διαγωνισμό που πραγματοποιείται στο Νάσβιλ της Αμερικής.

Ρίχνοντας μια ματιά στο instagram του άντρα που έχει κλέψει την καρδιά της Κατερίνας, είναι ξεκάθαρο πόσο πολύ την αγαπά, αλλά και πόσο περήφανος είναι για αυτήν. Αξίζει να πούμε ότι χθες, κατά την διάρκεια του ημιτελικού της eurovision, όλα τα stories του αφορούσαν την εκλεκτή της καρδιάς του!

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις που έκανε για την Κατερίνα, αλλά και δικές του φωτογραφίες:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση