ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Αυξάνεται η επιθυμία για εργασία από το σπίτι

Άλλο ένα 87% θα δεχόταν ένα τοπικό lockdown

Από τότε που ο κορωνοϊός μπήκε στην ζωή μας τα δεδομένα μας έχουν αλλάξει κατά πολύ. Ιδιαίτερα όταν βρισκόμασταν σε καραντίνα οι περισσότεροι μάθαμε να εργαζόμαστε από το σπίτι και αν και αρχικά ήταν δύσκολο να προσαρμοστούμε σιγά σιγά το συνηθίσαμε και μάλιστα μας άρεσε περισσότερο αφού από την άνεση του σπιτιού μας είμαστε και πιο παραγωγικοί.

Τώτα μια νέα έρευνα του King's College London (KCL) αναφέρει ότι όλο και περισσότερο αυξάνεται η επιθυμία για εργασία από το σπίτι ή ένα τοπικό lockdown για να αντιμετωπιστεί η πανδημία. Η έρευνα παρακολουθεί συμπεριφορές κατά τη διάρκεια της πανδημίας και φαίνεται ότι ότι 86% των ανθρώπων πιστεύουν ότι μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο θα έπρεπε οι εργαζόμενοι να επιλέγουν αν θέλουν ή όχι να επιστρέψουν στον χώρο εργασίας τους και όχι οι εργοδότες.

Άλλο ένα 87% θα δεχόταν ένα τοπικό lockdown που θα μπορούσε να επιβληθεί μακροπρόθεσμα και το 85% θα το δεχόταν ακόμα και στην δική του περιοχή.

Ο καθηγητής Bobby Duffy, Διευθυντής του Policy Institute στο King's College του Λονδίνου, δήλωσε: "Η κυβέρνηση ίσως να έχει να κάνει περισσότερα αν θέλει να πείσει τους ανθρώπους ότι πρέπει να επιστρέψουν στον χώρο εργασίας τους, με το 86% να λέει ότι θα δεχόταν να επιλέξουν οι υπάλληλοι από πού θέλουν να εργάζονται ως μια μακροπρόθεσμη επιλογή και το κοινό να σχετικά διαιρεμένο από τους υπαλλήλους που πρέπει να ακολουθούν τις επίσημες οδηγίες για το πότε να επιστρέψουν".

"Το κοινό είναι πιο πεπεισμένο για την ανάγκη για τοπικά lockdowns, με σχεδόν 9 στους 10 να δηλώνουν ότι θα δεχόντουσαν να τους επιβληθεί για το άμεσο μέλλον, συμπεριλαμβανομένης της δικής τους περιοχής, ενώ 7 στους 10 θα αποδεχθούν μια παρόμοια μακρά απαγόρευση ζωντανών εκδηλώσεων. Tο ποσοστό αντικατοπτρίζει το βαθμό στον οποίο οι άνθρωποι εξακολουθούν να δίνουν προτεραιότητα στη δημόσια υγεία έναντι της οικονομίας και της κοινωνικής τους ζωής".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση