ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Αυξημένη η κίνηση προς το Nicosia Mall

Το ολοκαίνουργιο εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας, The Nicosia Mall, έχει ήδη καταφέρει να μπει στις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού, αφού ειδικά σήμερα, εν όψει Black Friday η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Όπως φαίνεται και στην εικόνα που έχουμε εξασφαλίσει, η κίνηση είναι έντονη αφού πολλοί θα σπεύσουν να επωφεληθούν των εκπτώσεων που έχουν όλα τα καταστήματα. Έτσι λοιπόν, όσοι αποφασίσετε να κάνετε τα ψώνια σας, οπλιστείτε με υπομονή.

Λίγα λόγια για το ''Black Friday'':

«Black Friday» ή όπως ονομάζεται στα ελληνικά «Μαύρη Παρασκευή» θεωρείται η τελευταία Παρασκευή του Νοέμβριου, δηλαδή η Παρασκευή που ακολουθεί την ημέρα των ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 1952 και προαναγγέλλει την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εορτών αλλά και των αγορών!

Αυτή η ιδιαίτερη Παρασκευή, δίνει την δυνατότητα στους καταναλωτές να αγοράσουν προϊόντα σε εκπληκτικά ανταγωνιστικές εκπτώσεις συγκριτικά με το υπόλοιπο έτος – τουλάχιστον στο εξωτερικό- και πρόκειται μάλλον για μια καθαρά «καταναλωτική ημέρα».

Παρόλο που δεν αναγνωρίζεται ως επίσημη αργία, πολλοί Αμερικανοί εργαζόμενοι κάθε Black Friday έχουν ρεπό, εκτός φυσικά από τους εμπόρους που περιμένουν την εν λόγω μέρα προκειμένου να προωθήσουν τα προϊόντα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Aυτά είναι τα καταστήματα του Nicosia Mall

                                 Black Friday: Πού θα βρεις τις καλύτερες προσφορές;

                                 Deejay's Black Friday!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση