ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Β. Χατζηβασιλείου στο τετ-α-τετ: Ποια είναι η ατάκα της που «προκαλεί»(Video)

Η παρουσιάστρια που με τα true stories της εκπομπής της, κάνει κάθε βδομάδα το τηλεοπτικό κοινό σε Ελλάδα και Κύπρο να συγκινείται, θα βρεθεί την ερχόμενη Δευτέρα τετ-α-τετ με τον Τάσο Τρύφωνος.


Σε μια πολύ διαφορετική συνέντευξη από όλες τις προηγούμενες, βλέπουμε τη Βίκυ Χατζηβασιλείου σε άλλο ρόλο, σε σχέση με αυτόν που την έχουμε συνηθίσει.


Αυτήν τη φορά, κάθεται απέναντι από τον παρουσιαστή και «αναγκάζεται» να αποκαλύψει η ίδια το δικό της life story, που ομολογουμένως έχει μεγάλο ενδιαφέρον.


Δείτε λοιπόν τη Δευτέρα την Βίκυ να δίνει tips για ευτυχισμένη ζωή αλλά και πετυχημένο γάμο, να μιλά για τη δύναμη του ενστίκτου της και να αποκαλύπτει τι ακριβώς ήταν αυτό που προέβλεψε.


Η γνωστή παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων μιλά για τον άντρα της ζωής της και εξηγεί τους λόγους που την οδηγούν να βγει εκτός εαυτού, φέρνοντας τα πάνω κάτω!


Μη χάσετε τη συνέντευξη με την φοβερή ατάκα που θα φέρει πολλούς στη θέση να συμφωνούν και άλλους τόσους να διαφωνούν με το μόνο σίγουρο πως από όλους θα συζητηθεί πολύ.


«Οι γυναίκες ξέρουν πάρα πολύ καλά πως το σεξ μετά τα 40 είναι καλύτερο», λέει με σιγουριά η παρουσιάστρια και αυτό είναι μια δήλωση, που θα γίνει τίτλος σε πολλά δημοσιεύματα.


Δείτε το trailer της εκπομπής!

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση