ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Baby boom στην Ελληνική showbiz

Μανούλες ετοιμάζονται να γίνουν πολλές γνωστές προσωπικότητες απο τον χώρο της τηλεόρασης και όχι μόνο.

Ήβη Αδάμου

 

Το κορίτσι από την Κύπρο έγινε γυναίκα και η είδηση της εγκυμοσύνης της με τον αγαπημένο της, Μιχάλη Κουινέλη, αποτελεί ένα ευχάριστο γεγονός. Η Kύπρια καλλιτέχνις, αν και διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, εργάζεται κανονικά ενώ, όπως φαίνεται, προσέχει και τη διατροφή της, μιας και στις πρόσφατες φωτογραφίες την βλέπουμε με ελάχιστη κοιλίτσα.  

Δούκισσα Νομικού

  

Λίγους μήνες μετά τον γάμο της, η πανέμορφη παρουσιάστρια περιμένει με ανυπομονησία το πρώτο της παιδί. «Νιώθω πολύ ευλογημένη, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και απόλυτα ενθουσιασμένη, όπως νομίζω κάθε γυναίκα, κάθε άνθρωπος που ζει αυτό το θαύμα, γιατί όλο αυτό είναι ένα θαύμα» είπε. Όσο για τους φόβους για το αν θα τα καταφέρει; «Όχι, έχω απερίγραπτη χαρά και ανυπομονησία να γνωρίσω κάποιο πλασματάκι. Έχει ξυπνήσει ήδη κάποιο ένστικτο μέσα μου που για κάποιο λόγο με καθησυχάζει και με κάνει να νιώθω σίγουρη ότι όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά», είπε. Η Δούκισσα Νομικού διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνη της και περιμένει με αγωνία να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη. Η ίδια, μάλιστα, μοιράζεται σχεδόν καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και διάφορες σκέψεις της.

Ελεονώρα Μελέτη

  

Το 2017 θα χαραχτεί στη μνήμη της Ελεονώρας Μελέτη, καθώς είναι η χρονιά με τις πιο σημαντικές αλλαγές στη ζωή της. Γνώρισε τον έρωτα της ζωής της, τον Θοδωρή Μαροσούλη, και αποφάσισε να κάνει μαζί του οικογένεια. Το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί με πολιτικό γάμο λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό το διάστημα κυκλοφορεί με ένα μόνιμο χαμόγελο, κρατώντας την κοιλίτσα της, μιας και διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. «Αλλάζει το σώμα! Είναι σοκ κι αυτό! Χθες έκλαιγα που έβλεπα το σώμα μου, είναι σοκ για μία πρώτη μανούλα! Δεν αντιστέκομαι εύκολα στους πειρασμούς, αλλά προσπαθώ να προσέχω! Βέβαια, έχω πάρει λίγα κιλά». Τέλος, τόνισε πως το όνομα του παιδιού θα είναι ή Δημήτρης ή Αλεξάνδρα, καθώς θα το πάρει από τους γονείς του συντρόφου της, Θοδωρή Μαροσούλη. Ο σύζυγός της, αν και είναι χαμηλών τόνων, συχνά δημοσιεύει στα social media εικόνες της συζύγου του. Αυτή τη φορά, δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της παρουσιάστριας ως κυρίας Μαροσούλη, μέσω Insta Story.Την φωτογράφησε με φουσκωμένη κοιλίτσα και πάνω έγραψε: “My babe” για την Ελεονώρα και “My baby” για το μωράκι που έρχεται!

Αθηνά Οικονομάκου

 

Μετά από 4 χρόνια σχέσης με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Μιχόπουλο, η Αθηνά Οικονομάκου περιμένει πώς και πώς το πρώτο της παιδί. Κοριτσάκι περιμένει η όμορφη ηθοποιός που δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχοντας ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη. Παρά τα έξτρα κιλά και την αλλαγή του σώματος, λόγω εγκυμοσύνης, η Αθηνά αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, μιας και είναι από τις πιο κομψές εγκύους που έχουμε δει, αφού προσαρμόζει τις εμφανίσεις της φορώντας άνετα και εντυπωσιακά σύνολα. 

Σταματίνα Τσιμτσιλή

  

Τρίτεκνη θα γίνει σε λίγους μήνες η παρουσιάστρια και πλεει σε πελάγη ευτυχίας. «Το θέλαμε πάρα πολύ να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας και όταν το καλοκαίρι το συζητήσαμε είπαμε γιατί να μην κάνουμε και ένα τρίτο παιδάκι;» Παρά το γεγονός ότι έχει άλλα δύο μικρά παιδάκια και τα δύσκολα ωράρια του επαγγέλματός της, η νεαρή μανούλα τολμά άλλη μια φορά να ζήσει αυτή τη μαγική εμπειρία τού να νιώσει το θαύμα της μητρότητας για άλλη μια φορά.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X