ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Βασίλισσα Ελισάβετ: Έτσι τίμησε τον πρίγκιπα Φίλιππο

Δείτε τις φωτογραφίες από την εκδήλωση που παρευρέθηκε.

newsroom must

Δύσκολο να συνηθίσει κάποιος την απώλεια, πόσο μάλλον στην περίπτωση της Βασίλισσας Ελισάβετ που επι 70 και πλέον χρόνια είχε στο πλευρό της τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, πρίγκιπα Φίλιππο.

Αν και η «περίοδος πένθους» έχει περάσει εδώ και αρκετές μέρες, η ίδια θέλει να τον νιώθει κοντά της, έτσι πλέον στις δημόσιές της εμφανίσεις, επιλέγει να τιμά την μνήμη του, φορώντας κοσμήματα που της είχε δωρίσει.

Μάλιστα, σε μία επίσκεψή της σε στρατιωτική βάση πολεμικού αεροπλανοφόρου – HMS Queen Elisabeth (Portsmouth), λίγο πριν σαλπάρει για εκπαιδευτική επιχείρηση, η Αυτού Μεγαλειώτης, εμφανίστηκε ντυμένη σε κόκκινες αποχρώσεις ενώ στο πέτο του παλτό της, είχε καρφιτσωμένο το κόσμημα “Scarab” , μία καρφίτσα, φτιαγμένη από χρυσό, ρουμπίνια και διαμάντια, την οποία της είχε δωρίσει ο πρίγκιπας Φίλιππος το 1966.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Να θυμίσουμε ότι το ίδιο κόσμημα, πρωταγωνιστούσε και στο επίσημο πορτρέτο του βασιλικού ζεύγους για την 70η επέτειο γάμου τους (2017), ενώ μάλλον όπως δείχνει, η ίδια έκανε αυτή την επιλογή – φορώντας την στην ναυτική βάση για να τιμήσει και το στρατιωτικό του παρελθόν.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X