ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Βασίλισσα Ελισάβετ: Θα καθίσει μόνη στην κηδεία του Φίλιππου;

Oσοι βρίσκονται σε κλειστούς χώρους πρέπει να κρατάνε δύο μέτρα απόσταση από οποιονδήποτε δεν είναι μέλος του νοικοκυριού τους.

newsroom must

Οι προετοιμασίες για την κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου συνεχίζονται με όλο και περισσότερες πληροφορίες να γίνονται γνωστές. Όσον αφορά στην ημέρα της κηδείας που θα είναι το Σάββατο 17 Απριλίου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, δημοσιεύματα θέλουν την βασίλισσα Ελισάβετ να καθίσει μόνη της λόγω των μέτρων που ισχύουν στην Βρετανία για τον κορωνοϊό. Προβλέπουν ότι όσοι βρίσκονται σε κλειστούς χώρους πρέπει να κρατάνε δύο μέτρα απόσταση από οποιονδήποτε δεν είναι μέλος του νοικοκυριού τους.

Όμως η βασίλισσα Ελισάβετ δεν πληροί τις προδιαγραφές για να μπει σε κάποια «κοινωνική φούσκα» για τον απλό λόγο, δεν ζει μόνη της. Έτσι θα επιτρέπεται να καθίσει δίπλα της κάποιος μέλος του προσωπικού του Κάστρου του Windsor. 

Στο ναό την ώρα της κηδείας θα επιτραπούν 30 άτομα, που θα φορούν υποχρεωτικά μάσκα, ενώ θα απαγορεύεται οι ψαλμωδίες. Σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους λόγω κορωνοϊού μόνο ένας «επαγγελματίας» μπορεί να ψάλλει σε κηδείες και κατ’ εξαίρεση ο αριθμός να αυξηθεί σε τρία άτομα αν κριθεί απολύτως απαραίτητο.

Την ίδια ώρα οι ένοπλες δυνάμεις της Βρετανίας συνεχίζουν τις προετοιμασίες για την κηδεία στην οποία θα συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες από το Πολεμικό Ναυτικό, τους πεζοναύτες, τον Στρατό Ξηράς και την Πολεμική Αεροπορία, ενώ η σορός του πρίγκιπα Φίλιππου θα μεταφερθεί με ένα ειδικά μετασκευασμένο Land Rover, το οποίο σχεδίασε ο ίδιος για την περίσταση.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση