ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Biden ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ

Η Pennsylvania κλείδωσε τη νίκη για τον Joe Biden

newsroom must

Την νίκη του Joe Biden ανακήρυξαν τα Αμερικανικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μετά και την αναμενόμενη νίκη του στην πολιτεία της Πενσυλβάνιας. Ο Biden θα είναι ο 46ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως προβλέπει μεταξύ άλλων το CNN.

Η νίκη του στην πολιτεία στην οποία γεννήθηκε του δίνει ακόμη 20 εκλεκτορικές ψήφους, κάτι που τον τοποθετεί πάνω από τις 270 που απαιτούνται για να κερδίσει. Με τις 20 εκλογικές ψήφους της Πενσυλβανίας, ο Biden έχει τώρα συνολικά 273 εκλογικές ψήφους.

Πριν την σημερινή εκλογή του στην Προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών ο Joe Biden διετέλεσε Αντιπρόεδρος της χώρας κατά τις δύο θητείες του Μπάρακ Ομπάμα, μεταξύ 2008 και 2016.

Καθ 'όλη τη διάρκεια της εκστρατείας του, ο Μπάιντεν υποστήριξε ότι διακυβεύεται η «ψυχή του έθνους» και υποσχέθηκε ότι θα επιδιώξει να «θεραπεύσει μια χώρα που έχει καταστραφεί από την προεδρία Τrump».

Όπως σημείωσε κατά την χθεσινή του ομιλια «Ποτέ μην ξεχνάτε: οι ψήφοι δεν είναι απλά αριθμοί. Αντιπροσωπεύουν ψήφους και ψηφοφόρους, άνδρες και γυναίκες που ασκούν το θεμελιώδες δικαίωμα να ακουστεί η φωνή τους».

Αναμένεται ομιλία του το βράδυ του Σαββάτου (τοπική ώρα ΗΠΑ), στις 07 Νοεμβρίου 2020.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Biden  |  Trump  |  Donald Trump  |  elections  |  usa  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση