ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Be Real: Η νέα εφαρμογή που σε προκαλεί να είσαι αληθινός

Η χρήση της επιτρέπεται μόνο μια φορά την ημέρα χωρίς να δίνει τη δυανατότητα επεξεργασίας ή προσθήκης φίλτρων στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται

Η νέα εφαρμογή που προστέθηκε στον «κόσμο» των social media, ήρθε για να πάει κόντρα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Instagram, το Facebook κ.ο.κ. Το «Be Real» δεν σας προκαλεί απλά να είστε αληθινοί, αλλά υπόσχεται «έναν νέο και μοναδικό τρόπο να ανακαλύψεις ποιοι είναι πραγματικά οι φίλοι σου στην καθημερινότητά τους». Η συγκεκριμένη εφαρμογή έγινε ιδιαίτερα γνωστή εξαιτίας της πολιτικής της, καθώς η χρήση της επιτρέπεται μόνο μια φορά την ημέρα.

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή «Be Real»;

Στους χρήστες της εφαρμογής έρχεται καθημερινά μια ειδοποίηση με την ένδειξη «time to BeReal» σε ακανόνιστες ώρες. Για παράδειγμα τη μια μέρα μπορεί να λάβετε τη σχετική ειδοποίηση στις 10 το πρωί και την επόμενη ημέρα στις 8 τη νύχτα. Όταν, λοιπόν, έρθει η ειδοποίηση, οι χρήστες πρέπει να κοινοποιούν μια φωτογραφία, η οποία θα δείχνει τι ακριβώς κάνουν τη δεδομένη στιγμή. Ωστόσο, για να δείτε τις φωτογραφίες που κοινοποιούν οι φίλοι σας θα πρέπει πρώτα να δημοσιεύσετε τη δική σας φωτογραφία μέσα σε δύο λεπτά από την ώρα που θα λάβετε την ειδοποίηση. Αξίζει να σημειώσουμε επίσης ότι η εφαρμογή έχει την ικανότητα να τραβάει ταυτόχρονα φωτογραφίες από την μπροστινή και πίσω κάμερα του κινητού.

Photo by unsplash

Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει το «Be Real» από τα υπόλοιπα applications;

Το κύριο χαρακτηριστικό και ο βασικός λόγος που η εφαρμογή ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες είναι διότι σας προκαλεί να είστε αυθεντικοί. Δεν υπάρχει η δυνατότητα να «φρεσκαριστείτε» πριν βγάλετε τη φωτογραφία που θα ποστάρετε ή να την επεξεργαστείτε προσθέτοντας φίλτρα. Συγκεκριμένα οι δημιουργοί της την έχουν σχεδιάσει έτσι, με στόχο να εξαλείψουν κάθε λογής επιμέλεια. Αφαιρώντας τη δυνατότητα επεξεργασίας των φωτογραφιών και προσθήκης φίλτρων, το «Be Real» θέλει να προσφέρει μια πιο αυθεντική ματιά στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων σε σχέση με άλλους ιστότοπους όπου οι αναρτήσεις με υψηλή επιμέλεια είναι ο κανόνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Be Real  |  application  |  social media  |  news

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS