ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Βίαζε επί επτά ολόκληρα χρόνια την εγγονή του

Συνελήφθη ο ηλικιωμένος βιαστής.

Ο ηλικιωμένος βιαστής εκτόνωνε τα αρρωστημένα του ένστικτα στο ίδιο του το εγγόνι, παιδί της κόρης του με το κοριτσάκι να υπομένει το μάρτύριο, καθώς ο φόβος και η ντροπή κρατούσαν το στομα του κλειστό.

Τελευταία επίθεση έγινε το 2017 όταν το παιδί ηταν 13 ετών με αποτέλεσμα να αντιδράσει και έκτοτε να σταματήσει οποιαδήποτε επαφή με τον διεστραμμένο συγγενή της. Το κοριτσάκι, αποφάσισε μετά απο τόσα χρόνια να μιλήσει στους αξιωματικούς του Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και να σπάσει τη σιωπή της μετά απο όλα οσα έβλεπε στην τηλεόραση για το ελληνικό #metoo.

 Το θύμα σήμερα είναι 17 χρόνων κι πιο έτοιμο από ποτέ κατήγγειλε τον ίδιο της τον παππού για σεξουαλική κακοποίηση από την ηλικία των εννέα ετών.

Αρχικά μάλιστα το εκμυστηρεύτηκε σε συγγενικό της προσωπο και στη συνέχεια στους γονείς της με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε καταγγελία στο Ανηλίκων και ο ηλικιωμένος βιαστής να συλληφθεί την Παρασκευή και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Βλέπουμε πως η όλη υπόθεση που ξεκίνησε με αρχηγό την Σοφία Μπεκατώρου έχει φέρει στο φως αρκετές ίδιες πληγωμένες ψυχές που βρήκαν επιτέλους το θάρρος να μιλήσουν.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X