ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Βίκυ Καγιά: Δείτε φωτογραφίες από το παραμυθένιο party γενεθλίων της Μπιάνκα

Με αφορμή τα τρίτα γενέθλια της κόρης της, Μπιάνκα, τα οποία ήταν στις 25 Μαΐου, το πανέμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια, δημοσίευσε  διάφορα στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων που διοργάνωσε προς τιμή της μικρής της πριγκίπισσας!

Θέμα του πάρτι, όπως όλοι μπορούμε να καταλάβουμε ανατρέχοντας στο profile της, ήταν οι Ήρωες με πιτζάμες, που απ' ό,τι φαίνεται πρέπει να είναι και οι αγαπημένοι ήρωες της μικρής! Και ποιο παιδί άλλωστε δεν έχει αδυναμίας στους Κόνορ, Γκρεγκ κι Αμάγια, τα παιδιά που μόλις δύσει ο Ήλιος και πέσει η νύχτα, μεταμορφώνονται σε 3 υπερήρωες με πιτζάμες, τον Cat boy, τον Gecko και την Owlette!

Το παραμυθένιο πάρτι έγινε στο Golf House στην Γλυφάδα και όπως μπορούμε να αντιληφθούμε άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Προς έκπληξη όλων μας, ενώ περιμέναμε να είναι όλα ροζ - όπως και τις προηγούμενες χρονιές- φέτος την τιμητική του είχε το μπλε χρώμα... αφού από τα μπαλόνια μέχρι τον ήρωα της τούρτας, είχαν αυτή την απόχρωση!

Οι μικροί καλεσμένοι απόλαυσαν διάφορα γλυκίσματα, cupcakes και κουφέτα... ενώ πέρασαν ευχάριστα τον χρόνο τους στο φουσκωτό που υπήρχε στο χώρο. Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι τα πιατάκια όσο και τα ποτηράκια που περίμεναν τους καλεσμένους. Σε κάθε πιάτο, υπήρχε και μια μάσκα με ένα καπέλο, έτοιμα το κάθε καλεσμένο παιδάκι να τα φορέσει, ενώ όλα ήταν στο θέμα του πάρτι! Ακόμη και τα νεράκια στο στολισμένο τραπέζι έγραφαν «Bianca's 3rd birthday».

Την παράσταση έκλεψε η μικρή εορτάζουσα, αφού φορούσε μια λευκή μπλούζα που στο πίσω μέρος της έγραφε το όνομα της και την ηλικία της.

Οπότε όπως όλα δείχνουν είναι ξεκάθαρο ότι παρά την είσοδο του νέου μωρού, η μικρή Μπιάνκα δεν έχασε ούτε την προσοχή, ούτε και την αγάπη των γονιών της. Αντίθετα, δεν μπορούν να της χαλάσουν κανένα χατίρι!

Δείτε τις φωτογραφίες από το πάρτι:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση