ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Bίκυ Καγιά: Οι νέες δηλώσεις μετά την αποχώρηση της από το GNTM

Οι προτάσεις για τους αντικαταστάτες της.

newsroom must

Σαν βόμβα ''έσκασε'' η είδηση πως η Βίκυ Καγιά δεν θα είναι πλέον μέλος του τέταρτου κύκλου του GNTM, διότι θα αναλάβει την παρουσίαση του χορευτικού show ''Dancing With The Stars'', συνεχίζοντας παράλληλα και το ''Shoping Star''.'

Πολλοί ήταν αυτοί που δυσαρεστήθηκαν με αυτή την ανακοίνωση, καθώς το μοντέλο έχει συνδυαστεί άρρηκτα με το συγκεκριμένο προϊόν  από την εποχή που προβαλλόταν στον Αντ1.

H ίδια μετά την αποχώρηση της τόνισε πως : «Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που πρέπει να ξέρεις να σταματάς. Μαζί αποφασίσαμε αυτή τη λύση». 

Με νέες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” μίλησε η Βίκυ Καγιά και αναφέρθηκε στην απόφασή της να μην βρίσκεται στο νέο κύκλο του GNTM και να παρουσιάσει το Dancing with the stars.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, πάρα πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη για αυτό το νέο βήμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν δυσκολεύτηκα και ότι δεν ζορίστηκα για να πάρω την απόφαση να αφήσω το GNTM.

Ένα πράγμα που σκέφτηκα πολύ σοβαρά, είναι πως κάποιες φορές στη ζωή πρέπει να ξέρουμε να σταματάμε και να προχωράμε πάρα πέρα, αν θέλουμε να λέμε ότι εξελισσόμαστε και προχωρούμε παραπέρα, να προσπαθούμε για κάτι παραπάνω και κάτι διαφορετικό.

Μαζί με το κανάλι με πάρα πολύ αγάπη και ωραία συνεργασία, είμαι πολύ τυχερή που με βλέπουν πρώτα σαν άνθρωπο μετά από τόσα χρόνια που συνεργαζόμαστε, ήρθαμε σε αυτή την κοινή απόφαση για το καλό όλων, να συνεχίσω με το Dancing with the stars και να αφήσω το GNTM την τέταρτη χρονιά του.

Το team συνεχίζει κανονικά. Δεν ξέρω αν θα γίνει αντικατάσταση ή αν θα μείνουν έτσι. Υπάρχει περίπτωση να βάλουν κάποιον άλλο στη θέση μου. Όποιους έχω σκεφτεί, τους έχουν ήδη δει σε δοκιμαστικά. Μπορεί να θέλουν να δουν κι άλλους», είπε η Βίκυ Καγιά τονίζοντας πως και η ίδια έχει προτείνει κάποια πρόσωπα-αντικαταστάτες της.

Στη συνέχεια, η Βίκυ Καγιά ανέφερε ότι σίγουρα θα υπάρξουν από εκείνη κάποια guest στο GNTM καθώς είναι ένα πρόγραμμα που αγαπά και στηρίζει.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X