ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Bill Gates: Το ειδύλλιο με υπάλληλο και η αποχώρηση από το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Για σχέση του δισεκατομμυριούχου Bill Gates με υπάλληλο της εταιρείας κάνουν λόγο ξένα μέσα ενημέρωσης, αναφέροντας πως το 2019 έφτασε στα «χέρια» της Microsoft μία επιστολή που αποκάλυπτε το ειδύλλιο και άμεσα ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό.

Σύμφωνα με το Bloomberg η σχέση του ιδρυτή της εταιρείας με μία εργαζόμενη του είχε γίνει πριν από 20 χρόνια και στο πλαίσιο αυτό δόθηκε εντολή διερεύνησης της επιστολής, η οποία ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε καθώς ο Gates παραιτήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft.

«Η Microsoft παρέλαβε μια επιστολή στο δεύτερο μισό του 2019 στην οποία αναφερόταν ότι ο Bill Gates είχε μια προσωπικής φύσεως σχέση με εργαζόμενο της εταιρείας το 2000», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας. Μάλιστα, ανώτερα στελέχη φέρεται να χαρακτήρισαν την εν λόγω σχέση ως ακατάλληλη, ζητώντας την παραίτηση του δισεκατομμυριούχου.

Σημειώνεται πως το περιστατικό της εκ του σύνεγγυς «γνωριμίας» φαίνεται να επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος του Gates, σημειώνοντας πως σημειώθηκε πριν από 20 χρόνια και τελείωσε φιλικά». Ωστόσο ο ίδιος τόνισε πώς δεν ήταν αυτό η αφορμή της παραίτησής του από την αμερικανική εταιρεία.

«Ο κ. Gates είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του να περάσει περισσότερο χρόνο στις φιλανθρωπικές δράσεις», πρόσθεσε ο εκπρόσωπός του.

Σημειώνεται πως πριν από λίγες ημέρες το ζεύγος Gates ανακοίνωσε το διαζύγιό του έπειτα από 27 χρόνια γάμου. Οι λόγοι δεν έχουν γίνει γνωστοί αλλά πηγή από το περιβάλλον τους ανέφερε στο περιοδικό People ότι ο Bill και η Melinda ήθελαν να περιμένουν μέχρι να ενηλικιωθεί η μικρότερη κόρη τους και στη συνέχεια να ανακοινώσουν το διαζύγιο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση