ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Ο Boris Johnson κρύφτηκε σε ψυγείο για να αποφύγει τους δημοσιογράφους

Τι άλλο θα δούμε από τον Boris;

Ο Boris Johnson έχει καταφέρει να τραβήξει όλα τα φώτα για τους λάθους λόγους.  Αυτή τη φορά κρύφθηκε σε ένα ψυγείο για να αποφύγει τηλεοπτική συνέντευξη, αφού προηγήθηκαν τα γαλλικά του εκπροσώπου Τύπου του.

Φαίνεται πως το άγχος και τα νεύρα έχουν χτυπήσει κόκκινο λίγες ώρες πριν από τις εκλογές στη Βρετανία. Όλα ξεκίνησαν όταν ο ρεπόρτερ της εκπομπής Good Morning Britain του Piers Morgan στο ITV έστησε καρτέρι νωρίς το πρωί στον Τζόνσον σε μια εταιρεία διανομής γάλατος.

«Καλημέρα, πρωθυπουργέ, θα βγείτε στην εκπομπή του Good Morning Britain;» τον ρώτησε με το μικρόφωνο σε ζωντανή σύνδεση.

Ο Boris προσπαθούσε να αποφύγει την κάμερα και τότε παρενέβη ο εκπρόσωπος Τύπου του Βρετανού πολιτικού ο οποίος ακούστηκε να λέει: «να πάρει η ευχή, γ@μωτο μου», αφήνοντας άφωνους τους παρουσιαστές της εκπομπής και το κοινό της.

Όταν ο ρεπόρτερ πίεσε τον πρωθυπουργό, λέγοντάς του ότι είναι «στον αέρα», ο Johnson απάντησε: «Θα είμαι μαζί σας σε ένα λεπτό» και αποχώρησε, με τον Morgan να εξηγεί: «Μπήκε στο ψυγείο».

Ο Boris κρύφτηκε μέσα στο ψυγείο με τα γάλατα μαζί με συνεργάτες του. Από το Συντηρητικό Κόμμα υποστήριξαν στη συνέχεια ότι ο Τζόνσον δεν κρύφτηκε στο ψυγείο, από το οποίο βγήκε λίγο αργότερα κουβαλώντας ένα καφάσι με μπουκάλια γάλατος, αλλά ότι οι σύμβουλοί του τον προετοίμαζαν για μια άλλη, προσυμφωνημένη συνέντευξη λόγω των εκλογών.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση