ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Brangelina: Λανσάρουν το δικό τους κρασί....

Νέο Κρασί - Miraval Rosé - Chateau Miraval

Η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ. και το Οινοποιείο Chateau Miraval (Κάστρο Μιραβάλ) παρουσιάζουν το νέο κρασί Miraval Rosé. Παράγεται στο Chateau Miraval (Κάστρο Μιραβάλ), που είναι της ιδιοκτησίας του Brad Pitt και της Angelina Jolie και βρίσκεται στην Γαλλία.

Οι δύο σταρ με την οικογένεια τους έχουν μεταμορφώσει το κάστρο σε ένα χώρο αφιερωμένο στις τέχνες, τη μουσική, το θέατρο, το παραδοσιακό φαγητό και κρασί και περνούν εκεί τις διακοπές τους. O Brad Pitt και Angelina Jolie έχουν εμπιστευτεί την καλλιέργεια των αμπελώνων και την παραγωγή των κρασιών τους στην οικογένεια Perrin, που χρησιμοποιεί βιολογικές μεθόδους καλλιέργειας παράγοντας εξαιρετικά κρασιά με ναυαρχίδα το Miraval Rosé.

MIRAVAL ROSÉ

  • Tύπος: Οίνος Ροζέ Ξηρός.
  • Ποικιλίες: Cinsault, Grenache, Rolle, Syrah.
  • Γευστικά χαρακτηριστικά: Το χρώμα είναι απαλό ροζ και η μύτη χαρακτηρίζεται από νότες λευκών λουλουδιών και φρούτων όπως μικρά κόκκινα μούρα, φρεσκοκομμένες φράουλες, ροδάκινα και κεράσια. Η γεύση είναι απαλή στο στόμα και θυμίζει κεράσια, φράουλες και έχει ένα ορυκτό χαρακτήρα που δίνει στο κρασί μία φρεσκάδα και μία νότα αλμύρας.


Η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ. ξεκίνησε τη διανομή του Miraval Rosé στις 02/04/2015 και μπορείτε να το βρείτε σε επιλεγμένα εστιατόρια.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση