ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Βρέθηκε ο κλώνος του πρίγκιπα Harry

Η ξεκαρδιστική viral ανάρτηση στο TikTok.

newsroom must

Το είδαμε και αυτό, μια TikToker είναι παντρεμένη με τον σωσία –κυριολεκτικά, του πρίγκιπα Harry και μοιράζεται με τον κόσμο του διαδικτύου ένα ξεκαρδιστικό βίντεο με την κόρη της να νομίζει ότι ο πατέρας της βρίσκεται σε πρωτοσέλιδο περιοδικού.

Όλα ξεκίνησαν από την Elizabeth Ganus, η οποία μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί τόσο ο πρίγκιπας Harry όσο και ο σύζυγός της, καθώς μάζεψε μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 6,3 εκατομμύρια προβολές!

Χαρακτηριστικά, βλέπουμε την ίδια, να ρωτά την κόρη της «Ποιος είναι ο ‘τύπος’ στο εξώφυλλο του περιοδικού People;», κρατώντας το περιοδικό στο χέρι της. Η μικρή μόλις αντίκρισε την φωτογραφία απάντησε, ότι βλέπει τον μπαμπά της, που πιστεύει ότι είναι ο πρίγκιπας Harry.

Ο σύζυγός της, μπαίνει λίγο αργότερα στο πλάνο, και όταν σηκώνει το κεφάλι του, γίνονται τα αποκαλυπτήρια, μοιάζει πραγματικά πολύ στον Δούκα του Sussex.

Ενώ η Elizabeth, γράφει στην λεζάντα «Δεν θα γίνουμε ποτέ γαλαζοαίματοι, Όταν ο μπαμπάς σου είναι πολύ hot αυτή τη στιγμή».

Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο:

@heavenstoberts

And we’ll never be royals...##princeharry ##myhusband ##katespadenyhappydance ##celebritylookalike ##famous

♬ Quirky - Oleg Kirilkov

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση