ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Βροχερό σκηνικό μέχρι τα Χριστούγεννα

Αναλυτικές προβλέψεις

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, μέχρι και το απόγευμα.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ το απόγευμα ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα συνεχίσει να είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα παράλια, ενώ τις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να σημειωθεί παροδική χιονόπτωση ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και αρχικά τοπικά στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και παροδική χιονόπτωση ή χιονόνερο, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση μέχρι για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση μέχρι για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή, Χριστούγεννα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει η αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X