ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Η σχετικά θερμή αέρια μάζα, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί από αύριο.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ νωρίς το πρωί πιθανό να παρατηρείται τοπική χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη, σε κυρίως ανατολικές παράλιες περιοχές, που σύντομα θα διαλυθούν. Το απόγευμα, τοπικά αυξημένες νεφώσεις δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη σύντομη βροχή, στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί στα ανατολικά μεταβλητοί, αρχικά ασθενείς και σταδιακά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Το απόγευμα, στα προσήνεμα παράλια, θα πνέουν ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και στα βόρεια, αλλά στα υπόλοιπα παράλια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί το απόγευμα στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα παράλια και γύρω στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά αργότερα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα δυτικά και στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά αρχικά, στα προσήνεμα δυτικά και βόρεια παράλια, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ταραγμένη, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια, αλλά στα υπόλοιπα παράλια μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που θα παρατηρούνται κατά διαστήματα, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες σύντομες κυρίως βροχές, από το μεσημέρι και μετά. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο νότιο μισό του νησιού, πιθανό να δώσουν μεμονωμένη σύντομη βροχή, το απόγευμα. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση μέχρι την Παρασκευή, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το Σάββατο αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X