ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Catherine Zeta Jones: «Ο Michael Douglas ήταν η ασπίδα μου»

Όσα είπε η ίδια σε συνέντευξή της.

newsroom must

Η ηθοποιός Catherine Zeta Jones, με αφορμή την έκταση που πήρε τα τελευταία χρόνια το κίνημα #metoo, αναφέρθηκε στην κακοποίηση και παρενόχληση που δέχονται οι γυναίκες του Hollywood. Ενώ η ίδια, σε μια πρόσφατη συνέντευξή της, μιλά για την αντίθετη, δική της εμπειρία.

Είναι ευρέως γνωστό ότι η ίδια ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός από πολύ νεαρή ηλικία, 15 ετών. Με την ηθοποιό να αναφέρει ότι, αν και είναι ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον να εργάζεται κάποιος και το ενδεχόμενο θα φάνταζε τρομακτικό, η ίδια δεν ένιωσε ποτέ ανασφάλεια.

Ακόμα και όταν μετακόμισε στο Hollywood, παραδέχεται πως δεν υπήρξε ποτέ μια στιγμή που να νιώσει ότι την φέρνουν σε δύσκολη θέση και ίσως αυτό να οφείλεται στην σχέση της με τον σύζυγό της Michael Douglas.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

Χαρακτηριστικά είπε, «Ήμουν πολύ νέα, όταν ξεκίνησα. Δεν βρέθηκα ποτέ σε τέτοιο περιβάλλον στις οντισιόν μου. Και αργότερα, όταν μετακόμισα στο Hollywood, δεν άργησα να γνωρίσω τον σύζυγό μου. Όλοι ήξεραν, λοιπόν, ότι είμαι με τον Michael Douglas, επομένως δεν έκαναν κάποια κίνηση».

Προσθέτοντας, «Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό με βοήθησε, αλλά ποτέ δεν βρέθηκα σε περιβάλλοντα, που θα μπορούσα να ήμουν ευάλωτη. Αντιλαμβάνομαι πόσο δύσκολο είναι να μιλήσεις και αναγνωρίζω πόσο γενναίες είναι όλες οι γυναίκες που το έκαναν».

Ενώ τέλος, παραδέχτηκε ότι ήταν από τις τυχερές, αφού γνώρισε τον σύζυγό της, παντρεύτηκε και «γλύτωσε» σχετικά γρήγορα από τέτοιες κατάστασης. Σημειώνοντας ότι από την αρχή της σχέσης τους ήταν αχώριστοι, φτιάχνοντας μαζί μια υπέροχη οικογένεια.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X