ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

Cher και Hillary Clinton μαζί για τους Δημοκρατικούς

Cher και Hillary Clinton ένωσαν τις δυνάμεις τους για να συγκεντρώσουν χρήματα για την προεκλογική εκστρατεία υποψηφίων του Δημοκρατικού κόμματος.

Η εκδήλωση με τον θρύλο της ποπ θα πραγματοποιηθεί για την πολιτική ομάδα της Hillary Clinton «Onward Together», που παροτρύνει τους ανθρώπους να οργανωθούν και να συμμετέχουν στη διεκδίκηση του Λευκού Οίκου.

«Ανυπομονώ πραγματικά να συμμετάσχω με τη Cher για να υποστηρίξω ομάδες και ηγέτες που δίνουν μία σκληρή μάχη και κάνουν σημαντικό έργο για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας μας», δήλωσε η Hillary Clinton στο People. «Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον καλύτερο για να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει τις τελευταίες ημέρες προς τις εκλογές».

Τις προηγούμενες ημέρες η Cher συμμετείχε σε εκδηλώσεις υποστήριξης του Joe Biden και είχε δηλώσει από το Φοίνιξ: «Ο λόγος που ήρθα εδώ, δεν είναι ότι νοιάζομαι μόνο για τον Joe και την Kamala - είναι ότι με νοιάζει πραγματικά για τις Ηνωμένες Πολιτείες, για να έχουν μια δίκαιη ευκαιρία».

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016, η Cher υποστήριξε την Hillary Clinton και έκτοτε όλο και περισσότερο τάσσατε κατά του Donald Trump .

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hillary Clinton (@hillaryclinton) on

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ