ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Chrissy Teigen: Το κοινό σημείο με την Meghan Markle

Όσα είπε η ίδια σε συνέντευξή της.

newsroom must

Η διάσημη Αμερικανή ηθοποιός, Chrissy Teigen, εκμυστηρεύτηκε τον ιδιαίτερο δεσμό που έχει με την Meghan Markle αφού η Δούκισσα του Sussex επικοινώνησε μαζί της για να της συμπαρασταθεί.

Η ίδια είχε βιώσει και εκείνη μια αποβολή εγκυμοσύνης, «Έχει υπάρξει τόσο καλή μαζί μου από τότε που είχαμε έρθει κοντά. Μου είχε γράψει για τον Jack, είναι τόσο υπέροχη και ευγενική, όσο ευγενική λένε όλοι ότι είναι» είπε στην εκπομπή ‘Watch What Happens Live!’.

Προσθέτοντας «Για αυτό τα κοιτάς όλα και σκέφτεσαι ‘θεέ μου τι πάει στραβά με τους ανθρώπους που πρέπει να κάνουν αυτό το άτομο να φαίνεται κακό ή τρελό;’, ενώ είναι τόσο απλό όσο το να είναι ευγενικό όσο όλοι λένε ότι είναι».

Ενώ για την συνέντευξη που είχε δώσει η Markle στην Oprah, η Teigen σχολίασε «Νομίζω πως όταν τέλειωσα να το βλέπω σκέφτηκα ότι είναι μεγάλο. Αλλά περίμενα και πολύ καιρό για να το δω οπότε είχε ήδη ακούσει πολλά για αυτό. Νομίζω ότι η αλήθεια της ήταν η αλήθεια της από την αρχή».

Τέλος οι δύο τους είχαν εμφανιστεί και στο παρελθόν μαζί σε τηλεοπτικά παιχνίδια κάτι που την ώθησε να γράψει και στο Twitter «Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα σταματήσουν μέχρι να αποβάλλει. Σταματήστε».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X