ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Cyprus Madwalk by Gliss: Οι εκπλήξεις, τα ζευγάρια και τα «παντρέματα»

Η αναμονή των τελευταίων ημερών κορυφώνεται απόψε το βράδυ.  Μερικές, μόλις, ώρες μας χωρίζουν από το 2ο Cyprus Madwalk by Gliss,  το φαντασμαγορικό show που ενώνει την μόδα και τη μουσική.

Οι προετοιμασίες συνεχίζονται εντατικά, με τους σχεδιαστές και τους καλλιτέχνες να σχεδιάζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες των εμφανίσεών τους, στις τελικές πρόβες στο Συνεδριακό Κέντρο.


Σε ένα διάλλειμα από τις πρόβες επιδιώξαμε να βρεθούμε με την Διευθύντρια Μηνιαίων Περιοδικών των SPP Media Ειρήνη Χριστοφόρου και τον Διευθυντή και ραδιοφωνικό παραγωγό του Love Fm 100.7, 88.7 & 108.0. Τάσο Τρύφωνος, οι οποίοι έκαναν αρκετές αποκαλύψεις για την μεγάλη βραδιά.

Οι αλλαγές που εντοπίζουμε στο φετινό show σε σχέση με εκείνο της περασμένης χρονιάς είναι πολλές. Η πασαρέλα έγινε μεγαλύτερη για να φιλοξενήσει τα 40 πανέμορφα μοντέλα, ο αριθμός των οποίων είναι  διπλάσιος σε σχέση με πέρσι, ενώ αναμένεται να δοθεί ακόμη πιο έντονη σκηνική παρουσία σε κάθε καλλιτέχνη. Το κοινό θα απολαύσει οκτώ συνολικά shows, μαζί με ένα show έκπληξη που δεν έχει ακόμη γίνει γνωστό και κρύβεται ως κόρη οφθαλμού. «Φέτος έχουμε γίνει καλύτεροι, ανεβάσαμε τον πήχη πολύ ψηλά και προσπαθήσαμε να κάνουμε πιο δυνατά shows για κάθε σχεδιαστή», δηλώνει η Ειρήνη Χριστοφόρου.


Το πάντρεμα των σχεδιαστών και των καλλιτεχνών δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Πώς προέκυψαν όλα; «Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε πολύ νωρίς για το 2o Cyprus Madwalk by Gliss. Επιδιώξαμε συναντήσεις με τους σχεδιαστές, μελετήσαμε την δουλειά τους, είδαμε τα υφάσματα που χρησιμοποιούν, ανταλλάξαμε απόψεις για να δούμε πώς θα συνδέαμε τον κάθε καλλιτέχνη μέσα στα shows. Νομίζω ότι το καταφέραμε». Με τόσους αξιόλογους Κύπριους σχεδιαστές, εξίσου δύσκολη ήταν η τελική επιλογή των δημιουργών που θα λάμβαναν μέρος στην διοργάνωση. «Η επιλογή των σχεδιαστών ήταν πολύ δύσκολη. Υπάρχουν τόσοι καλοί Κύπριοι δημιουργοί, κάποιοι ωστόσο έπρεπε να μείνουν εκτός. Έπρεπε να διαλέξουμε αυτούς που πιστεύαμε ότι ταίριαζαν στο ύφος του Cyprus Madwalk».

Εκτός από τους σχεδιαστές, θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους επί σκηνής νεαρά ταλέντα στον χώρο της μόδας. «Με μεγάλη χαρά θα έχουμε μαζί μας τέσσερις νεαρούς fashion designers από τον κλάδο Fashion Design του Frederick. Θέλαμε από την αρχή να στηρίξουμε τους νέους σχεδιαστές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παρουσιάσουν την δουλειά τους».

Στο αποψινό show, η μόδα συναντά τη μουσική. Ποιες μουσικές εκπλήξεις να περιμένουμε; «Επειδή πρόκειται για το 2ο Cyprus Madwalk by Gliss θέλαμε να είναι ακόμη πιο δουλεμένο και καλύτερο από το περσινό. Γι’ αυτό και όλοι οι καλλιτέχνες μπήκαν στο στούντιο και ηχογράφησαν νέα version δικών τους τραγουδιών ή ξένων επιτυχιών. Έτσι θα έχουμε περισσότερες μουσικές εκπλήξεις από πέρσι. Όλοι έχουν δουλέψει πολύ, μαζί και χωριστά, για το καλύτερο αποτέλεσμα. Θα έχουμε μαζί μας την super star Δέσποινα Βανδή που θα κάνει το φινάλε και άλλους αγαπημένους καλλιτέχνες», σημειώνει ο Τάσος Τρύφωνος.

Η μεγάλη βραδιά του 2oυ Cyprus Madwalk by Gliss έρχεται σε λίγες ώρες και οι συμμετέχοντες ανυπομονούν να μας εντυπωσιάσουν στην πασαρέλα.

Ποια είναι τα ζευγάρια

• Demy ft DJ Angelo Stoxx για Πανεπιστημίο Frederick
• Josephine ft DJ Pitsi για Anice
• Ελευθερία Ελευθερίοδυ για Ερωτόκριτο
• Vegas για Σάντη Αντωνίου
• Shaya για Νότη Παναγιώτου
• Special Runway Project by MAX&Co ft Valando with DJ Mark F. Angelo
• Ήβη Αδάμου για Gregory Morfi

Yποστηρίζουν: YELLOW CARPET MTN, FASHION SUPPORTER AMERICAN EXPRESS, JEW ELLERY & WATCHES BY SWAROVSKI, MAKE UP SHISEIDO, GADGETS BY BOSCH, DRINKS BY KRONEMBERG  

Διαβάστε επίσης: «Τρυπώσαμε» στις πρόβες του 2ου Cyprus Madwalk by Gliss

«Εισβολή» αστέρων για το Cyprus Madwalk by Gliss

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X