ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Cyprus Madwalk by Gliss σε πρώτη προβολή στο MAD!

Σταύρη Φράγκου

Ήρθε η ώρα να απολαύσετε το πολυαναμενόμενο Cyprus Madwalk by Gliss στις οθόνες σας.
Όταν η μόδα συναντά την μουσική με τους καλλιτέχνες Demy ft DJ Angelo Stoxx, Josephine ft DJ Pitsi, Ελευθερία Ελευθερίου, Vegas, Shaya, Valando with DJ Mark F. Angelo, Ήβη Αδάμου και την superstar Δέσποινα Βανδή να ερμηνεύουν κομμάτια με την μαγευτική τους φωνή  ξεσηκώνοντας το πλήθος.

Οι καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους με 5 αξιόλογους Κύπριους σχεδιαστές που ο κάθε ένας ξεχωρίζει με την δουλειά του. Ερωτόκριτος, Gregory Morfi, Σάντυ Αντωνίου, Anice by Άννα Φάκα και Νότης Παναγιώτου, τέσσερις φοιτητές του Πανεπιστημίου Frederick και guest runway της MAX&Co. πήραν με την σειρά τα ηνία για να εντυπωσιάσουν στην πασαρέλα χαρίζοντάς μας μοναδικές στιγμές μόδας.

Όλα όσα συνέβησαν πριν και μετά το σόου, οι δηλώσεις των καλλιτεχνών, οι στιγμές στο yellow carpet και οι κοσμικές που μας τίμησαν με την παρουσία τους στο Cyprus Madwalk by Gliss είναι μόνο λίγα από αυτά που θα απολαύσετε την βραδιά της Τετάρτης.

Η μεγάλη γιορτή της κυπριακής μόδας, όλα όσα έγιναν την φαντασμαγορική βραδιά θα μεταδοθεί την Τετάρτη 27 Μαΐου στις 21:00 στο κανάλι του MAD.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση