ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Cyprus Madwalk by Gliss σήμερα σε πρώτη προβολή στο MAD στις 21:00!

Σταύρη Φράγκου

Ήρθε η ώρα να απολαύσετε το πολυαναμενόμενο Cyprus Madwalk by Gliss στις οθόνες σας. Mην χάσετε σήμερα την πρώτη προβολή του δεύτερου Cyprus Madwalk by Gliss.

Όταν η μόδα συναντά την μουσική με τους καλλιτέχνες Demy ft DJ Angelo Stoxx, Josephine ft DJ Pitsi, Ελευθερία Ελευθερίου, Vegas, Shaya, Valando with DJ Mark F. Angelo, Ήβη Αδάμου και την superstar Δέσποινα Βανδή να ερμηνεύουν με την μαγευτική τους φωνή κομμάτια ξεσηκώνοντας το πλήθος.

Οι καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους με 5 αξιόλογους Κύπριους σχεδιαστές που ο κάθε ένας ξεχωρίζει με την δουλειά του. Ερωτόκριτος, Gregory Morfi, Σάντυ Αντωνίου, Anice by Άννα Φάκα και Νότης Παναγιώτου, τέσσερις φοιτητές του Πανεπιστημίου Frederick και guest runway της MAX&Co. πήραν με την σειρά τα ηνία για να εντυπωσιάσουν στην πασαρέλα χαρίζοντάς μας μοναδικές στιγμές μόδας.

Όλα όσα συνέβησαν πριν και μετά το σόου, οι δηλώσεις των καλλιτεχνών, οι στιγμές στο yellow carpet και οι κοσμικές που μας τίμησαν με την παρουσία τους στο Cyprus Madwalk by Gliss είναι μόνο λίγα από αυτά που θα απολαύσετε την βραδιά της Τετάρτης.

Όλα όσα έγιναν την φαντασμαγορική βραδιά.. Η μεγάλη γιορτή της κυπριακής μόδας, θα μεταδοθεί σήμερα Τετάρτη 27 Μαΐου στις 21:00 στο κανάλι του MAD σε πρώτη προβολή.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS