ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Δάκρυα συγκίνησης από την Κατερίνα Καινούργιου για την Μαρία Ηλιάκη

Δείτε το σχετικό βίντεο.

newsroom must

Με δάκρυα συγκίνησης «υποδέχτηκε» η παλιά καλή συνεργάτης της Μαρίας Ηλιάκη, Κατερίνα Καινούργιου, την είδηση από την έξοδο του μαιευτηρίου μετά και την γέννηση του παιδιού της.

Σε ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή της, ‘Ευτυχείτε’, η ίδια ανέφερε ότι θα θυμάται για πάντα την συνεργασία που είχε με την Μαρία και τον Νίκο Μουτσινά στην εκπομπή ‘Δέστε Τους’.

Ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την συγκίνησή της, όταν είδε την πρώην συνεργάτιδά της να εξέρχεται του μαιευτηρίου με την νεογέννητη κόρη της και τον σύντροφό της, αφού και η ίδια διανύει την καλύτερη φάση με την σχέση της – τον Φίλιππο Τσαγκαρίδη, και θέλει να ολοκληρωθεί και η δική της χαρά.

Χαρακτηριστικά, η παρουσιάστρια είπε «Στο μυαλό μου όλον αυτό τον καιρό με την εγκυμοσύνη της, όταν έμαθα ότι είναι έγκυος, παρ' όλο που είχαμε παρεξηγηθεί και είχαμε χαθεί όλα αυτά τα χρόνια, ήθελα τόσο πολύ να της στείλω ένα μήνυμα, να την αγκαλιάσω και να της εκφράσω την αγάπη μου, μου έστειλε και εκείνη, είχαμε συνέχεια επικοινωνία και ξαφνικά σαν να έχουν διαγραφεί όλες οι άσχημες στιγμές και οι παρεξηγήσεις και θυμάμαι όλες τις όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές που έχουμε περάσει».

Δείτε την αντίδρασή της στο πιο κάτω απόσπασμα:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση