ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Δανάη Μπάρκα: Οι δύσκολες ώρες και η απώλεια

Όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια

newsroom must

H Δανάη Μπάρκα μίλησε πρόσφατα στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα και το περιοδικό Hello και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απώλεια του παππού της πριν από έξι χρόνια η οποία τη σημάδεψε, αλλά και σε μια πολύ πρόσφατη- αυτή της ξαδέρφης της.

Μιλώντας για την ξαδερφη της και χωρίς να δίνει διευκρινίσεις, η παρουσιάστρια είπε: "έφυγε" πριν από μερικές ημέρες εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας.

Κληθείς να μιλήσει για τις φοβίες της και την απώλεια των αγαπημένων της προσώπων, η Δανάη δήλωσε: "Ο θάνατος, καλώς ή κακώς, υπάρχει στη ζωή μας. Αυτό που με φοβίζει είναι ότι δεν θα ξαναδώ ανθρώπους που αγαπώ. Μου φαίνεται πολύ βίαιο το να φεύγουν οι άνθρωποι που θα ήθελες να είναι δίπλα σου και να μην είναι πια. Ακριβώς επειδή με τρομάζει αυτό, εκδηλώνω τόσο έντονα τα συναισθήματά μου και δείχνω στους γύρω μου ό,τι νιώθω. Ίσως επειδή ελλοχεύει αυτός ο φόβος, θέλω να ξέρω πως αν χάσω κάποιον, θα έχω προλάβει να του δείξω πόσο τον αγαπώ, πόση αδυναμία του έχω πόσο τον θαυμάζω".

Όταν ο δημοσιογράφος την ρωτήσε ποια είναι η απώλεια που την έχει σημαδέψει, η Δανάη Μπάρκα είπε: "Του παππού μου. Έφυγε πριν από έξι χρόνια και ακόμη μου είναι δύσκολο να το συζητώ. Δυσκολεύτηκα να το συνειδητοποιήσω, να το αποδεχθώ, αλλά, καθώς πλέον νιώθω ότι βρίσκεται κάπου και με χαζεύει, προσπαθώ να τον βγάζω ασπροπρόσωπο".

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση