ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Δανάη Μπάρκα: Τα media που την πλήγωσαν και το post για την πυργκαγιά

Όσα δήλωσε η παρουσιάστρια

newsroom must

Μιλώντας στο περιοδικό OK! η Δανάη Μπάρκα, η οποία κατάφερε να πάρει το "πράσινο φως" και για την επόμενη σεζόν, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρώτη της χρονιά ως παρουσιάστρια και αποκάλυψε ποια δημοσιεύματα την έχουν πληγώσει αυτό το διάστημα.

"Είδα sites να λένε «Τέλος το Πάμε Δανάη!», «Κόβεται η εκπομπή». Είναι ψυχοφθόρο να γράφονται πράγματα ενώ δεν συζητιούνται και να σου δημιουργούν άγχος από το πουθενά. Παρ’ όλα αυτά, είναι κομμάτι της δουλειάς αυτής, άρα δεν αντιδράς, προχωράς", δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Και ενώ αυτήν την περίοδο η Δανάη Μπάρκα είναι ίσως στα καλύτερά της, δεν μπορεί να αγνοήσει τα όσα γίνονται στην Ελλάδα και τις βιβλικές καταστροφές που έφερε η πυρκαγιά στην Εύβοια, στη Μεσσηνία, στην Ηλεία και στις υπόλοιπες περιοχές που πλήγησαν. Δημοσιεύοντας τρεις φωτογραφίεςαπό το χωριό Πόθος Ηλείας, που βρίσκεται μόλις 20 χιλιόμετρα από την Αρχαία Ολυμπία, η παρουσιάστρια του Mega έγραψε: «Σήμερα. Χωριό Πόθος, Αρχαία Ολυμπία . Καταστροφή». Στην συνέχεια η ίδια δημοσίευσε αντίστοιχες φωτογραφίες από τον νομό Φωκίδας.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση