ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

''ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ'': Έφτασαν στην Κύπρο οι ηθοποιοί για την παράσταση του καλοκαιριού!

Δέσποινα Άσπρου

Εμφανώς ενθουσιασμένοι έφτασαν σήμερα (27/6) στην Κύπρο οι ηθοποιοί της παράστασης "Δείπνο με Φίλους", Εβελίνα Παπούλια και Λευτέρης Ζαμπετάκης, καθώς και ο σκηνοθέτης του έργου Γρηγόρης Βαλτινός και η βοηθός σκηνοθέτη Ελένη Τσιμπρικίδου. Ο Φάνης Μουρατίδης και η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους βρίσκονται ήδη από την Τρίτη στο νησί μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο ξεκινάνε οι τελικές πρόβες για την παράσταση, η οποία θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 2 Ιουλίου στο αμφιθέατρο της σχολής τυφλών στις 9 το βραδυ. 

Να υπενθυμίσουμε πως αυτή τη φορά, ο Βαλτινός σκηνοθετεί  το έργο ειδικά για το κυπριακό κοινό αφού η συγκεκριμένη παράσταση που θα δούμε δεν έχει παρουσιαστεί πουθενά αλλού και στήθηκε ειδικά για τις 8 μοναδικές παραστάσεις σε όλη την Κύπρο . Ο Βαλτινός έχει κάνει και την απόδοση μαζί με τη Μαριλένα Παναγιωτοπούλου. Η σκηνογραφική επιμέλεια και τα κοστούμια είναι του βραβευμένου Λάκη Γενεθλή και οι φωτισμοί του Aleksandar Jotovic.

Στο σημείο αυτό αξίζει να πούμε ότι το «Δείπνο με φίλους» το οποίο ο Γρηγόρης Βαλτινός πρωτοπαρουσίασε στο ελληνικό κοινό με τεράστια επιτυχία το 2000 και το 2013, έχει τιμηθεί με βραβείο Πούλιτζερ (2000) ως η καλύτερη θεατρική κωμωδία της χρονιά, με το Βραβείο της Ένωσης Αμερικάνων Κριτικών, το Βραβείο Lucile Lortel και Outer Critics Circle, καθώς και το Βραβείο Dramatists Guild Hull-Warriner.

Παραστάσεις : Τρίτη 2 Ιουλίου αμφιθέατρο σχολής τυφλών , Τετάρτη 3 Ιουλίου αρχαίο ωδείο Παφου, Πέμπτη 4 Ιουλίου Παττιχειο αμφιθέατρο Λάρνακας , Παρασκευή 5 Ιουλίου κηποθέατρο «Μάριος Τόκας»  Λεμεσού , Σάββατο 6 Ιουλίου δημοτικό αμφιθέατρο Παραλιμνίου , Κυριακή 7 Ιουλίου δημοτικό αμφιθέατρο Δερύνειας , Δευτέρα 8 Ιουλίου δημοτικό αμφιθέατρο Λακαταμιας , Τρίτη 9 Ιουλίου δημοτικό αμφιθέατρο Ιδαλίου (Δάλι). Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την οικονομική ενίσχυση του φιλανθρωπικού σωματείου Αλκυονίδες . Μην το χάσετε!

Δείτε τις φωτογραφίες από την άφιξη των ηθοποιών στο αεροδρόμιο Λάρνακας:

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ tickethour.com.cy και όλα τα ACS COURIER

 Για την παράσταση της Λεμεσού λειτουργεί μεπίσης και ταμείο στο κηποθέατρο, καθημερινά 4-7 το απόγευμα.

 Τηλ. για πληροφορίες 22-472472

 Μέγας χορηγός : ΚΕΟ 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση