ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Δείτε τι θα φορέσει η Φλώρα Σάρδαλου στο μεγάλο τελικό του DanSing

newsroom must

Λίγο πριν την εμφάνιση της στον τελικό του φαντασμαγορικού show χορού και τραγουδιού DanSing For you 5, o φακός του must.com.cy, τρύπωσε στα παρασκήνια του Mega και σας αποκαλύπτει τι θα φορέσει απόψε η Φλώρα Σάρδαλου.

Η γυναίκα που συζητήθηκε όσο καμιά, στη χρυσή εποχή των κοσμικών πάρτι της δεκαετίας του ’90, εμπιστεύτηκε και για την αποψινή της εμφάνιση, όπως και στα προηγούμενα δώδεκα lives, την σχεδιάστρια Άννα Φάκα και το brand Anice . Για τη βραδιά λοιπόν του μεγάλου τελικού, Φλώρα Σάρδαλου και Άννα Φάκα «επέλεξαν» τρείς εντυπωσιακές δημιουργίες, οι οποίες θα απογειώσουν στιλιστικά, τις εμφανίσεις της διαγωνιζόμενης.

Για την πρώτη της εμφάνιση η φιναλίστ στη κατηγορία τραγουδιού επέλεξε ένα αέρινο μάξι φόρεμα σε blue electric απόχρωση, με φιλούρες και ακάλυπτο τον ένα ώμο.

Όσον αφορά στην δεύτερη της εμφάνιση, προτίμησε μια εντυπωσιακή και φινετσάτη κόκκινη bodycon δημιουργία με δαντέλα, που αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Για την τελευταία της εμφάνιση επέλεξε ένα σικάτο και αριστοκρατικό μαύρο μάξι φόρεμα, με δαντελένιες λεπτομέρειες στον λαιμό και στους ώμους, στενό κορσέ κεντημένό με διακριτικές πολύτιμες πέτρες Swarovski, και σιφόν ύφασμα στο τελείωμα το οποίο κοσμείται επίσης από πέτρες Swarovski και δαντέλα.

Τα looks της απογείωσε με τα fashion statement κοσμήματα που φέρουν την υπογραφή του Nikos Ioannou Jewellers.

Εσείς ποια από τις τρείς εμφανίσεις της προτιμάτε;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση