ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Δείτε τις TOP 10 Ελληνίδες και ξένες cougars

Είναι σέξι, επιτυχημένες η κάθε μια στον τομέα της και τις ενώνει ένα κοινό. Η αγάπη τους για τους μικρότερούς τους άντρες. Το must online έψαξε και βρήκε τις γυναίκες της ελληνικής showbiz που κατά καιρούς βρέθηκαν στην αγκαλιά μικρότερων αντρών και απέκτησαν τον τίτλο των cougars. 

Ναταλία Γερμανού

Είναι γνωστό πως οι σχέσεις της με μικρότερους άντρες έχουν απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα εβδομαδιαία περιοδικά. Με αφορμή την πρόσφατη σχέση της με τον νεαρό ηθοποιό Μάνο Ιωάννου, ανατρέξαμε στο πρόσφατο παρελθόν της και σας παρουσιάζουμε τους άντρες που βρέθηκαν στο πλευρό της: Ο Αλέξανδρος Παρθένης, ο Θάνος Τζάνης και ο Ηλίας Βρετός.

 Άννα Βίσση

Μετά τον χωρισμό της από τον Νίκο Καρβέλα η απόλυτη Ελληνίδα σταρ βρέθηκε στην αγκαλιά του πολύ μικρότερού της Κώστα Φραγκολιά. Μάλιστα, η τότε σχέση τους προκάλεσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον με τους paparazzi να τους κυνηγούν σε κάθε τους βήμα. Είχαν προηγηθεί ο Λάμπης Λιβιεράτος  και ο Απόστολος Γκλέτσος. Ακολούθησαν ο κατά πολύ μικρότερος Κώστας Γκρέκας και ο Χρήστος Ψωμόπουλος.

Καίτη Γαρμπή

Μπορεί εκατοντάδες θαυμαστές να ήθελαν να ξέρουν τα πάντα γι’ αυτήν τη δεκαετία του ’90, εκείνη όμως είχε μάτια μόνο για έναν και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Διονύση Σχοινά. Ένα ντουέτο ήταν αρκετό για να φέρει το ζευγάρι κοντά και από τότε παραμένουν αχώριστοι. Τι κι αν η διαφορά ηλικίας για κάποιους ήταν μεγάλη, η Καίτη και ο Διονύσης απέδειξαν πως όταν ο έρωτας και η αγάπη είναι αληθινά μπορούν να κρατήσουν. Στην περίπτωσή τους δε ταιριάζει γάντι αυτό που λένε «ο έρως χρόνια δεν κοιτά».

Έλλη Κοκκίνου

Μπορεί ο ένας και μοναδικός πρίγκιπας της ζωής της να είναι ο γιος της Αλέξανδρος, εντούτοις, για την Έλλη Κοκκίνου ακόμα ένας άντρας έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της. Παρόλο που η διαφορά ηλικίας είναι εμφανής όσο και η «υψομετρική» διαφορά ανάμεσα τους  η τραγουδίστρια και ο νεαρός καλαθοσφαιριστής Γιώργος Μπόγρης εδώ και καιρό διατηρούν μια από τις πιο όμορφες σχέσεις της ελληνικής showbiz. 

Νατάσα Θεοδωρίδου

Τι κι αν ο γάμος της με τον γνωστό πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο δεν είχε αίσιο τέλος; Η Νατάσα Θεοδωρίδου μέσα από τους δίσκους της έψαχνε την αγάπη αφού κατάφερε να τραβήξει σε όλα μια κόκκινη γραμμή. Στο πλευρό της λαϊκής τραγουδίστριας πέρασαν ανά διαστήματα ο νεαρός επιχειρηματίας Σέρρος Μύρτας αλλά και πιο πρόσφατα ο Θεόφιλος Τζιώτης.

Και μπορεί οι πιο πάνω κυρίες να βρίσκονται στην κορυφή του TOP 5 των Ελληνίδων cougars, ωστόσο, πιο κάτω σας παρουσιάζουμε και τις ξένες stars που έχουν μάτια μόνο για μικρότερούς τους άντρες.

Madonna

Η βασίλισσα της ποπ μπορεί να θεωρηθεί και η βασίλισσα των ξένων cougars. H προσωπική agenda της Madonna απαριθμεί αρκετούς ερωτικούς συντρόφους πολύ μικρότερούς της. Όπως για παράδειγμα, η ενός χρόνου σχέση της με τον προπονητή-γυμναστή και πατέρα της κόρης της Carlos Leon, τον οποίο περνάει οκτώ χρόνια. Φήμες, μάλιστα, είχαν ειπωθεί πως η ίδια είχε προσάψει σχέση και με τον δεκατέσσερα χρόνια μικρότερό της David Blaine πριν γνωρίσει τον σκηνοθέτη Guy Ritchie και τον παντρευτεί. Να σημειώσουμε επίσης πως και ο πρώην σύζυγός της ήταν κατά δέκα χρόνια μικρότερός της. Οι ερωτικές της ιστορίες με τον A-Rod, δεκαέξι χρόνια μικρότερό της, της δίνουν τον τίτλο του αδιαφιλονίκητου cougar girl!

Demi Moore

Η πρωταγωνίστρια του «Βασικού Ενστίκτου» έχει τον τρόπο να αναστατώνει τους άντρες ανεξαρτήτως ηλικίας. Οι πρώτες ερωτικές της περιπέτειες την βρήκαν δίπλα σε μεγαλύτερους άντρες όπως ο Bruce Willis τον οποίον μάλιστα στη συνέχεια παντρεύτηκε μετά από δύο μήνες σχέσης και μαζί απέκτησαν τρεις κόρες. Μετά τον χωρισμό και το διαζύγιό της η Demi Moore άλλαξε προφίλ και από γοητευτικούς μεγαλύτερους άντρες άρχισε να ρίχνει στα δίχτυα της πολύ μικρότερους. Τρανή απόδειξη, η σχέση αλλά και ο γάμος με τον κατά δεκαπέντε χρόνια μικρότερό της Ashton Kutcher.

Jennifer Lopez

Είναι από τις γυναίκες της παγκόσμιας showbiz που με τις καμπύλες της μπορεί να «κολάσει» κάθε είδους αρσενικό με μόνο μια κίνησή της. Η Λατίνα σταρ, αμέσως μετά τον γάμο της με τον Mark Antony, με τον οποίο απέκτησε δίδυμα, σε διάστημα μόλις έξι μηνών βρέθηκε στην αγκαλιά του κατά δεκαοκτώ χρόνια μικρότερού της Casper Smart. Οι δύο τους το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει αχώριστοι, με την τραγουδίστρια να αδιαφορεί παντελώς για τα κουτσομπολιά που διαδίδονται γι’ αυτούς. Μάλιστα, το γεγονός ότι τα ΜΜΕ αναφερόμενα στη σχέση τους και στον νεαρό χορευτή που της έκλεψε το μυαλό με το λαξεμένο του σώμα ως το νέο της toy boy έκανε πολλές φορές την JL να γελάσει μέχρι δακρίων.

Kim Cattrall

Μπορεί ο ως Samantha στο Sex and the City να ήταν η γυναίκα πειρασμός για τους μικρότερους άντρες με την ίδια να απολαμβάνει τον ρόλο της ως η πιο γνωστή cougar της Νέας Υόρκης, εντούτοις, στην πραγματικότητα δεν διαφέρει και πολύ. Η Kim Cattrall, αφού έδωσε τέλος στον τρίτο γάμο της έβαλε στον στόχο της πολύ νεότερούς της άντρες. Ανάμεσα σ’ αυτούς που πέρασαν από τη ζωή της κατά καιρούς ήταν και οι καλαθοσφαιριστές Steve Francis και Cuttino Mobley με τους οποίους διατήρησε δεσμό ένα περίπου χρόνο. Φήμες το τελευταίο διάστημα την θέλουν να βρίσκεται στην αγκαλιά 28χρονου Καναδού σεφ. 

Halle Berry

Αν και αρχικά δεν είχε δώσει την εντύπωση της cougar, η Catwoman παντρεύτηκε τον παίκτη του μπέιζμπολ David Justice, μια σχέση όμως η οποία δεν δούλεψε σχεδόν καθόλου και έτσι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τερματίστηκε για να βάλουν και οι δύο πλώρη σε άλλες αγκαλιές. Αμέσως μετά η χολιγουντιανή ηθοποιός βρέθηκε στο πλευρό του μουσικού Eric Benet, μια σχέση που αφενός έδειχνε αρκετά υποσχόμενη όμως τελικά δεν κατέληξε πουθενά. Η Halle Berry, όμως, δεν πτοήθηκε καθόλου από τον χωρισμό της μιας και γνώρισε τον έρωτα στον κατά δέκα χρόνια μικρότερό της Gabriel Aubry, μοντέλο στο επάγγελμα. Και παρόλο που μαζί του απέκτησε μια κορούλα, η πενηντάρα ηθοποιός τον χώρισε και πλέον εγκυμονεί το δεύτερο παιδί της με τον νυν αγαπημένο της και επίσης ηθοποιό Oliver Martinez.    

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Cougars  |  Gossip  |  Celeb  |  News.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση