ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Δείτε το εσωτερικό της έπαυλης που μένουν οι JLo - Ben Affleck

Φωτογραφίες και βίντεο από την οικία τους στο Miami.

newsroom must

Τι και αν όλος ο κόσμος το βροντοφωνάζει ότι η Jennifer Lopez, βρήκε την παρηγοριά και την «αγάπη» στο πλευρό του πρώην της Ben Affleck. Τι και αν υπάρχουν κάποιοι που απογοητεύτηκαν με αυτήν της την επιλογή. Η ίδια περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί του, ενοικιάζοντας μια έπαυλη αξίας περίπου 130.000 δολάρια τον μήνα.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα., το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση που είχαν ξεκινήσει το 2002, κι από τότε περνούν αρκετό χρόνο μαζί, αρχικά στο Los Angeles, μετά στην Μοντάνα και τώρα στο Miami. Ενώ με πληροφορίες του People "η Jennifer είναι καλά, μοιάζει πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη με το μέλλον”. Το ζευγάρι περνάει χρόνο μαζί συνέχεια μετά το ταξίδι τους στη Μοντάνα ενώ οι φωτογράφοι τους είχαν εντοπίσει και έξω από το σπίτι της Lopez αμέσως μετά τον χωρισμό της.

Οι δύο μετά και την αναζωπύρωση της σχέσης τους μετά από 20 χρόνια, ζουν τον έρωτά τους σε μια έπαυλη στο Miami Beach, με 15 μπάνια και 11 υπνοδωμάτια.

Το νέο δημοσίευμα, κατάφερε να εξασφαλίσει εικόνες από το εσωτερικό της έπαυλης που αποτυπώνει το πραγματικά παραδεισένιο σκηνικό ανάμεσα στα 25.000 στρέμματα, και τους μαγικούς κήπους.

Δείτε το εσωτερικό της και σε βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση