ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Δεν έχει τέλος το διαζύγιο ανάμεσα σε Angelina Jolie και Brad Pitt

Όσα αναφέρει το τελευταίο δημοσίευμα.

newsroom must

Όλα δείχνουν ότι το διαζύγιο ανάμεσα στους Angelina Jolie και Brad Pitt, δεν πρόκειται να τελειώσει τόσο σύντομα.

Μετά από 4 χρόνια και περίπου 8 μήνες, κανείς δεν ξέρει πόσο ακόμα θα κρατήσει η όλη δικαστική διαμάχη, σύμφωνα με την εφημερίδα “Mail online”. Αν και ο δικαστής John Ouderkirk, ύστερα από έρευνα μηνών και εξέταση αμέτρητων μαρτύρων, αποφάνθηκε την κοινή επιμέλεια των πέντε παιδιών τους, ενώ έχει ήδη απαλλάξει και τον πρωτότοκο γιό τους Maddox από την κατάθεση.

Ωστόσο η απόφαση αυτή, σύμφωνα με το δημοσίευμα πρόκειται να προκαλέσει συνέχεια στις διαμάχες και από τις δύο πλευρές, με πρώτη την Jolie να «μαίνεται» εναντίων του καθώς «δεν της έδωσε την ευκαιρία να παρουσιάσει όλα της τα στοιχεία» και έχει βάλει σκοπό να τον απομακρύνει από την υπόθεση, κάτι που θα σημαίνει αν τελικά τα καταφέρει ότι η απόφασή του «ακυρώνεται».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Brad and Angelina (@brangelinaalways)

Όλα πρόκειται να πάρουν νέα τροπή μετά τις 9 Ιουλίου που έχει προκαθοριστεί το εφετείο στην California. Από την άλλη πλευρά ο Pitt με δικηγόρο τον πολύ γνωστό «καλύτερος των καλυτέρων» Ted Boutrous Jr έχει σκοπό να πετύχει όλα όσα ζητά.

Εκτός από τα ζητήματα της επιμέλειας, το ζευγάρι πρέπει να ασχοληθεί και με τα ζητήματα των οικονομικών, αφού όπως φαντάζεστε δεν είναι και τόσο εύκολο να επιλυθεί έχοντας και οι δύο τους τεράστιες περιουσίες αλλά και διαφορές, κάτι που δεν έχει ακόμη συζητηθεί.

Να θυμίσουμε ότι ο Pitt, είναι αποφασισμένος (2017) να φτάσει την υπόθεση στα άκρα, πράγμα που ξεκαθάρισε και σε δήλωσή του, «Και οι δύο κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Άκουσα έναν δικηγόρο να λέει, "Κανείς δεν κερδίζει στο δικαστήριο, είναι απλώς θέμα χρόνου ποιος θα πονέσει περισσότερο." Και φαίνεται να είναι αλήθεια... είναι μια επένδυση στο μίσος. Εγώ αρνούμαι. Και ευτυχώς και ο δικηγόρος μου συμφωνεί».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X