ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

«Δεν μου κάνει εντύπωση που θα δούμε και πάλι την Ελένη Μενεγάκη στην τηλεόραση»

Όσα αποκάλυψε πρώην συνεργάτης της.

newsroom must

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Real Life», έδωσε ο πρώην (επι 10 χρόνια) συνεργάτης της, Τάσος, Τεργιάκης, αγαπημένης Ελληνίδας παρουσιάστριας, Ελένης Μενεγάκη, και μίλησε μεταξύ άλλων, για τα περιστατικά που έμειναν χαραγμένα στην μνήμη του από την συνεργασία τους, αλλά και για το ενδεχόμενο επαναφοράς του στην ομάδα της, με την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Χαρακτηριστικά, ο ίδιος αποκάλυψε την πιο δύσκολη επαγγελματική στιγμή του, λέγοντας «Ήταν όταν είδα για πρώτη φορά πτώμα, καλύπτοντας το αστυνομικό ρεπορτάζ το 1996 για τον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84. Όταν έγινε σεισμός on air την ώρα που ήμουν στο παράθυρο του Alter το 2006. Όταν ήμουν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με καλεσμένη την Κάτια Δανδουλάκη το 2005 και με ενημέρωναν με μηνύματα ότι μπήκαν διαρρήκτες στο σπίτι μου και το... έγδυσαν. Εγώ συνέχισα την εκπομπή για μία ακόμη ώρα και πήγα να δω μετά τη ζημιά».

Αναφερόμενος στην ίδια την Ελένη και την συνεργασία του μαζί της, είπε «Έπειτα από 13 χρόνια στα δελτία ειδήσεων, έκανα πράγματι 10 αξέχαστες σεζόν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με χαρές, λύπες, επιτυχίες και σίγουρα με πολλή δουλειά. Ποιος πραγματικά μπορεί να ξέρει αν έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο; Εργαζόμαστε σε ένα χώρο με λίγα κανάλια και λίγες εκπομπές. Έχω μάθει να μην λέω τη λέξη ποτέ, γιατί απλά ποτέ δεν ξέρεις». Τη γνωρίζω πολύ καλά και νομίζω ότι μόλις θα έβρισκε τις συνθήκες που ήθελε, θα γυρνούσε στη δουλειά. Δεν έχει σημασία αν θα ήταν ένας μήνας, ένας χρόνος ή πολύ περισσότερο. Δεν μου κάνει εντύπωση που θα τη δούμε και πάλι σύντομα στην τηλεόραση. Εξάλλου, δεν επιστρέφει για να αποδείξει κάτι. Όλοι γνωρίζουμε στον χώρο τι σημαίνει Ελένη Μενεγάκη».

Ενώ μίλησε και για την πιθανότητα συνεργασίας μαζί της, σχεδόν αποκλείοντας το γεγονός καθώς όπως είπε «Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, θα είμαι στον ΑΝΤ1 και την επόμενη σεζόν»

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X