ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Δεν θα πιστέψετε τον λόγο που απαγορεύτηκε στη Serena Williams να φοράει μαύρη στολή

Δέσποινα Άσπρου

Όπως είναι γνωστό η Serena Williams , είναι μια αθλήτρια που έχει απασχολήσει και ακόμη απασχολεί έντονα τον τύπο, τόσο για τις επιδόσεις της στο τένις, όσο και για το ότι πλέον βρίσκεται για τα καλά στο χώρο της showbiz, λόγω των διάσημων φίλων της.

Και ενώ σίγουρα όλα αυτά τα γνωρίζεις ήδη, αυτό που σίγουρα δεν ξέρεις είναι το ότι της απαγορεύτηκε να φοράει μαύρη στολή.

Αναλυτικότερα τον περασμένο Μάιο κατάφερε να γίνει θέμα για μια στιλιστική της επιλογή κατά την διάρκεια του τουρνουά του Rolland Garros. Συγκεκριμένα η παγκόσμια πρωταθλήτρια είχε επιλέξει να βάλει μια ολόσωμη μαύρη στολή που σε πολλούς θύμισε έναν από τους χαρακτήρες του “Black Panther”. Ναι μην γελάς, αυτό έγινε στ’ αλήθεια!

Και κάπως έτσι, μετά από το πιο πάνω γεγονός, στο φετινό τουρνουά δεν θα της επιτραπεί να φορέσει μαύρη στολή. Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας δήλωσε: «Δυστυχώς κάποιες φορές ξεπερνάμε τα όρια. Δεν θα επιτραπεί κάτι τέτοιο ξανά, καθώς πρέπει να σεβόμαστε τόσο το άθλημα, όσο και τον χώρο όπου παίζουμε». Μάλιστα, η ομοσπονδία αποφάσισε να θέσει ένα dress code για όλους, όπως ακριβώς συμβαίνει και στο Wimbledon.

Να θυμίσουμε πως η ίδια τότε είχε πει πως ο λόγος που επέλεξε να φορέσει την εν λόγω στολή, ήταν το ότι μετά την εγκυμοσύνη της είχε μεγάλο πρόβλημα με τους θρόμβους της και αυτή την βοηθούσε να μην πονάει και να μπορεί να παίξει το αγαπημένο της άθλημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση