ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Δέσποινα Βανδή: Μιλά για την κόρη της και την επόμενη μέρα στο τραγούδι

Όσα είπε η ίδια σε συνέντευξή της.

newsroom must

Στην εκπομπή της Δανάη Μπάρκα «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη μίλησε η αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή αποκαλύπτοντας πόσο της έχει λείψει το τραγούδι αλλά και για το μέλλον της κόρης της.

Αρχικά η ίδια εξομολογήθηκε εάν οι φήμες που αφορούν την επικείμενη συνεργασία της με την Άννα Βίσση στη νέα σεζόν, λέγοντας «Μεσολαβεί ένας Ιούλιος που θα είμαι στην Κύπρο με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, για τον χειμώνα συζητάμε αλλά δε ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι. Οπότε ας μην κάνουμε σχέδια και ο Θεός γελάει. Υπάρχει ένα πάρα πολύ όμορφο κλίμα με την Άννα και μένα. Το θέλουμε πάρα πολύ να συνεργαστούμε. Πιστεύω ότι θα γίνει αυτή η συνεργασία. Υπάρχουν πάρα πολλά κοινά ανάμεσά μας. Ένιωσα ότι η Άννα που δεν είχαμε συναντηθεί ποτέ επί της ουσίας – πάντοτε τη θαύμαζα – από την πρώτη στιγμή, νιώσαμε μια τρομερή οικειότητα και χημεία, η μια συμπλήρωνε κατευθείαν την άλλη. Αμέσως, χωρίς καμία προσπάθεια δέσανε πάρα πολύ οι φωνές μας και οι ενέργειές μας. Ήταν μια πολύ όμορφη συνάντηση. Είναι μια πάρα πολύ καλή αρχή για μια φιλία».

Ενώ συμπλήρωσε για το ενδεχόμενο να ασχοληθεί η Μέλινα (κόρη της με τον Νικολαΐδη) με το τραγούδι, λέγοντας «Δε ξέρω αν η κόρη μου θα ασχοληθεί με τη μουσική. Είναι δικό της θέμα. Προς το παρόν πάει προς Νομική. Αν καταλήξει ότι τελικά θέλει όντως να ασχοληθεί με το μιούζικαλ και θέλει να σπουδάσει στο εξωτερικό, αυτό είναι κάτι που άλλο. Της αρέσει πολύ το μιούζικαλ. Είναι μικρή. Εγώ 18 χρονών δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω. Το ταξίδι ξεκινάει και δε ξέρεις που θα σε βγάλει. Αυτό που θέλω είναι να απολαύσει το ταξίδι και εκείνη και ο γιος μου. Αυτός πια είναι ο σεφ του σπιτιού».

Δείτε τις δηλώσεις της στο πιο κάτω βίντεο:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση