ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Διαβάτη - Ρουβάς: Ο ''πόλεμος'' φουντώνει και στη... μέση η showbiz

Ανάστατη η showbiz για τη βράβευση του Σάκη Ρουβά, με το βραβείο Αρχαίου Δράματος «Κάρολος Κουν» για την ερμηνεία του ως «Διόνυσος» στην τραγωδία «Βάκχες» του Ευριπίδη και σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη.

Η ξαφνική επίθεση της Χρυσούλας Διαβάτη, η οποία εξέφρασε την δυσαρέσκειά της και επιτέθηκε λεκτικά στον καλλιτέχνη έφερε τα πάνω κάτω στη showbiz.

Πως σχολίαζει η showbiz την ξαφνική "κόντρα" που ξέσπασε;

O σκηνοθέτης του Σάκη Ρουβά, Δημήτρης Λιγνάδης έγραψε στο Facebook: «Λοιπόν, φίλοι/ες μου, για να μη χάνουμε και τα λίγα γραμμάρια χιούμορ που μας απέμεινε: Προσπερνώ τα… ιλαροτραγικά παρεπόμενα της βραβεύσεως του Ρουβά (τη «γνώμη» μου για εκείνον την εξέφρασα δύο χρόνια πίσω, επιλέγοντάς τον να παίξει ΑΥΤΟΝ τον Διόνυσο σε ΑΥΤΕΣ τις "ΒΑΚΧΕΣ" – όπως έχω επιλέξει άλλους αλλιώς σε άλλες δουλειές μου) Βρίσκω όμως ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ την πρόταση για Αστυνομία θεάτρου!!! Μήπως γνωρίζει κανείς ποιοι και πόσοι θα την απαρτίζουν, τι προσόντα και εφόδια απαιτούνται πότε γίνονται αιτήσεις; Γιατί σκέφτομαι σε μια εβδομάδα με το που θα ανεβάσω το «Κρίμα που είναι πόρνη» στο Εθνικό –εάν φυσικά δεν έχω φυλακισθεί από εκείνη ως τότε- να ενταχθώ στο δυναμικό της και να ξεκινήσω καλλιτεχνικές επιχειρήσεις «ΣΚΟΥΠΑ» (με το φαράσι και τσόκαρα)!!! Λέω μάλιστα να κάνω αρχή συλλήψεων με τους ημιμαθείς κουλτουριάρηδες, τους δήθεν ηθικολόγους, τους μίζερους, τους ασχημολάγνους και το κατιναριό! Άκουσα πως έχει ήδη διαμορφωθεί σχετική πτέρυγα στις φυλακές Διαβατών. Αληθεύει; (Κάθε πληροφορία θα είναι πολύτιμη, σας ευχαριστώ!)».

Τζώνη Καλημέρης: «Αγαπώ την Χρυσούλα Διαβάτη. Είναι εξαιρετική ηθοποιός. Διαφωνώ με τη διαφωνία της Διαβάτη. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει άβατο! Πιστεύω όπως ένας ηθοποιός μπορεί να ανέβει σε μια σκηνή και να τραγουδήσει έτσι και ένας τραγουδιστής μπορεί αν ανέβει σε μία θεατρική σκηνή και να παίξει. Πιστεύω ότι ήταν λίγο άδικο αυτό που έγινε με το Σάκη!», είπε χαρακτηριστικά.

Κώστας Βουτσάς: "Εγώ πιστεύω πως σε τραβάει το επάγγελμα. Εμένα με τράβηξε η σκηνή. Το παιδί για να παίζει προφανώς το αξίζει. Η άποψη της Χρυσούλας που είναι και φίλη μου είναι σεβαστή... Η αγκαλιά του θεάτρου όλους τους αγκαλιάζει όμως στο τέλος κρατάει αυτούς που αξίζουν", είπε μεταξύ άλλων.

Tζένη Μπότση:«Μιλάμε για έναν άνθρωπο που προέρχεται από έναν άλλον χώρο, αλλά έχει σπουδάσει ηθοποιός. Άρα είναι ηθοποιός. Λέω να τα διευκρινήσουμε λίγο αυτά τα πράγματα γιατί έχει σπουδάσει. Έχει πάει στην Αμερική και έχει σπουδάσει σοβαρά αυτή την τέχνη που κάνει».

Ταμίλα Κουλίεβα: «Στον χώρο μας για όλους υπάρχει χώρος. Απο εκεί και πέρα αν ένας άνθρωπος ο οποίος προέρχεται από άλλο χώρο όπως η Ρέα που είναι στην παρέα μας και πραγματικά την έχουμε αγκαλιάσει και είναι εξαιρετικό παιδί. Και αν η Ρέα αυτό που κάνει πάνω στη σκηνή είναι καλύτερο από κάποιον άλλον που έχει σπουδάσει, μπράβο της!»

 Διαβάστε επίσης: Τι έγινε και πως ξέσπασε η κόντρα μεταξύ Σάκη Ρουβά και Χρυσούλας Διαβάτη.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X