ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Διαμαρτυρία έξω από το Προεδρικό για τα θύματα του «Ορέστη»

Έξω από το Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκαν την Μεγάλη Παρασκευή πολίτες, απαιτώντας δικαιοσύνη για τις δολοφονημένες γυναίκες στην υπόθεση «Ορέστης» που σόκαρε ανά το παγκύπριο. Μέσω του Facebook, πολίτες έκαναν την πρωτοβουλία για διαμαρτυρία για τις δολοφονίες πέντε γυναικών και δύο ανήλικων κοριτσιών, που ομολόγησε ότι διέπραξε 35χρονος.

Στο σημείο βρέθηκαν και οι βουλευτές του ΑΚΕΛ, Σκεύη Κουκουμά, Γιώργος Λουκαΐδης, Δημήτρης Παπαδάκης, Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, Γιώργος Κουκουμάς, Χρίστος Χριστοφίδης και Ελένη Μαύρου όπως επίσης και ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων Γιώργος Περδίκης. Επίσης εκεί παρευρέθηκαν και ο Πρόεδρος της Ένωσης συντακτών Γιώργος Φράγκος ο Γιάγκος Σωκράτους της ΟΕΛΜΕΚ. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο στέλεχος απο τον ΔΗΣΥ. Το παρόν τους έδωσαν αρκετοί ηθοποιοί αλλά και καλλιτέχνες.

Ο αριθμός των πολιτών κατεύθασαν στο σημείο υπολογίζεται γύρω στους 1000. Διαβάζοντας τα ονόματα των 7 θυμάτων τηρήθηκε στη συνέχεια ενός λεπτου σιγή. Είχε προηγηθεί η αναφορά όλων των αγνοούμενων γυναικών με τους παρευρισκόμενους να φωνάζουν μετά απο κάθε όνομα "που είναι". Την ίδια στιγμή φωνάζουν για παραίτηση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Ιωνά Νικολάου.

«Την Παρασκευή θα είμαι έξω που το Προεδρικό. Γι’ όλες τις γυναίκες που πέθαναν άδικα. Γι’ αυτές που χάθηκαν. Γι’ αυτές που δεν τις έψαξε κανένας. Για τις γυναίκες που δε θα αναστηθούν! Απαιτώ δικαιοσύνη. Έστω και τώρα! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;». αναφέρει η δημοσίευση στο facebook.

Η συντονίστρια της εκδήλωσης Μαρία Μαππουρίδου μίλησε για την απόφασή της να προχωρήσει μέσα από τη συγκεκριμένη διαμαρτυρία για τις γυναίκες που χάθηκαν. Διερωτήθηκε για ποιό λόγο δεν τις έψαξε κανένας,αν ήταν λόγω της καταγωγής τους και για ποιό λόγο έπρεπε να φτάσουν τα πράγματα ως εδώ. Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεχίσουν οι διαμαρτυρίες έξω απο το προεδρικο κι άλλες μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 
-  Οι ιστορίες πίσω από τα επτά θύματα και οι εκκλήσεις για εντοπισμό τους

«Ορέστης», ο χειρότερος κατά συρροή δολοφόνος σε Κύπρο και Ελλάδα
Έτσι διάλεγε τις τοποθεσίες o serial killer «Ορέστης»
- Τα 7 θύματα ενός κατά συρροή δολοφόνου
Το προφίλ ενός serial killer - Το κίνητρο, ο φόνος και η ηδονή
Αντιμέτωπη με έναν serial killer η κυπριακή κοινωνία

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση