ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Διαζύγιο για γνωστό ζευγάρι του Hollywood

Ο Sacha Baron Cohen και η Isla Fisher τράβηξαν χωριστούς δρόμους έπειτα από 13 χρόνια γάμου.

Μαρία Καραμάνου

Η είδηση της χωριστού δρόμους του Sacha Baron Cohen και της Isla Fisher έχει προκαλέσει αίσθηση στον κόσμο του θεάματος. Μετά από 13 χρόνια γάμου, η 48χρονη Fisher και ο 52χρονος Baron Cohen αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Η ιστορία τους ξεκίνησε το 2001 σε ένα πάρτι στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, πολύ πριν και οι δύο αποκτήσουν φήμη από τις επιτυχημένες ταινίες τους, όπως το «Borat» του 2006 και το «Wedding Crashers» του 2005.

Ο γάμος τους στις 15 Μαρτίου 2010 σηματοδότησε την αρχή μιας οικογενειακής ζωής, καθώς απέκτησαν τρία παιδιά. Παρά την επιτυχία και την φήμη τους στον κινηματογραφικό κόσμο, διατήρησαν μια σχέση μακροχρόνια, αλλά πρόσφατα αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει αντιδράσεις ανάμεσα στους θαυμαστές τους, ενώ οι τελευταίες κοινές τους αναρτήσεις στα social media χρονολογούνται από τον Νοέμβριο, με την Fisher να βρίσκεται σε διακοπές με τα παιδιά της τον Ιανουάριο και οι φίλοι της να αναρωτιούνται για την παρουσία του συζύγου της.

Η είδηση αυτή αναδεικνύει το γεγονός ότι ακόμα και οι φαντασμαγορικές και επιτυχημένες σχέσεις στον κόσμο του θεάματος δεν είναι απαλλαγμένες από δυσκολίες και αντιξοότητες, και ότι η προσωπική ζωή είναι μια συνεχής πορεία με αναπηδήσεις και ευτυχίες.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2004 και τρία χρόνια αργότερα απέκτησε το πρώτο του παιδί. Η Isla Fisher είχε προηγουμένως δηλώσει στο The Australian Women’s Weekly ότι δεν ήταν σίγουρη αν το να κρατούν τη ζωή τους ιδιωτική ήταν «το μυστικό» του γάμου τους, αλλά ότι η ιδιωτική οικογενειακή τους ζωή ήταν «πολύτιμη» γι' αυτήν.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, απόλαυσαν τις διακοπές τους στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στην Αντίπαρο, ανταλλάσσοντας καυτά φιλιά κάτω από τον ήλιο. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως τα φαινόμενα απατούν, καθώς αυτό ήταν το τελευταίο κοινό τους καλοκαίρι. Αυτή η απόφαση του ζευγαριού να διαλυθεί έχει προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς πολλοί θαυμαστές τους ήταν συνηθισμένοι να τους βλέπουν ως ένα από τα πιο σταθερά και ευτυχισμένα ζευγάρια στον κόσμο του θεάματος. 

«Έπειτα από έναν μακρύ αγώνα τένις που διήρκεσε περισσότερα από είκοσι χρόνια, αφήνουμε τελικά τις ρακέτες μας κάτω. Το 2023 καταθέσαμε από κοινού αίτηση για τη λήξη του γάμου μας», ανέφεραν σε δηλώσεις που μοιράστηκαν στα Instagram Stories τους στις 5 Απριλίου.

«Πάντα δίναμε προτεραιότητα στην ιδιωτική μας ζωή και δουλεύαμε αθόρυβα μέσα από αυτήν την αλλαγή», πρόσθεσαν. «Μοιραζόμαστε για πάντα την αφοσίωση και την αγάπη μας για τα παιδιά μας. Εκτιμούμε ειλικρινά ότι σέβεστε την επιθυμία της οικογένειάς μας για ιδιωτικότητα». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS