ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Γράφει βιβλίο για τον Ανδρέα

Αρχές Δεκέμβρη θα κυκλοφορήσει το βιβλίο μου θα αφορά την πολιτική πορεία του ΠΑΣΟΚ από τη στιγμή της ίδρυσης του κινήματος με τον Ανδρέα μέχρι τη...σημερινή του μετάλλαξη», λέει , η Δήμητρα Παπανδρέου

Στον απόηχο της κυκλοφορίας του βιβλίου της Μαργαρίτας Παπανδρέου η τελευταία σύζυγος του αείμνηστου ηγέτη μιλά στο protothema.gr, λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία του δικού της βιβλίου, από τις εκδόσεις Λιβάνη.

«Θα είναι βιβλίο με πολιτικό περιεχόμενο και αν θέλετε μία προσπάθεια καταγραφής της πορείας του κινήματος από την εποχή της ίδρυσης του με τον Ανδρέα μέχρι και τη σημερινή μεταλλαγμένη εποχή. Όλα όσα γίνανε στο πολιτικό παρασκήνιο μέχρι το τέλος του Ανδρέα αλλά και τι ακολούθησε την επόμενη μέρα για το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη του Γιώργου Παπανδρέου του Βαγγέλη Βενιζέλου μέχρι και το σήμερα», λέει η κ. Δήμητρα Παπανδρέου.

Σε ερώτηση για το αν το βιβλίο αυτό μπορεί να θεωρηθεί απάντηση στο βιβλίο της Μαργαρίτας Παπανδρέου, στο οποίο μιλούσε υποτιμητικά για την ίδια αναφέροντας την ως η αεροσυνοδός, ξεκαθαρίζει ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. «Ουδέν σχόλιον για την άλλη πλευρά και το βιβλίο».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση