ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Δημοσιογράφοι από την Βηρυτό περιγράφουν: «Πώς αυτή η χώρα μπορεί να το διορθώσει αυτό;»

Συνεχίζουν να μετράνε τις πληγές τους

Συνεχίζουν να μετράνε τις πληγές τους στην Βηρυτό μετά τις εκρήξεις που έπληξαν τους κατοίκους. Εκατοντάδες νεκροί, χιλιάδες τραυματίες και αγνοούμενοι και ο κόσμος παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα.

Οι εικόνες και τα βίντεο που κυκλοφορούν στον διαδίκτυο από την χώρα μοιάζουν να είναι βγαλμένες από ταινία αποκάλυψης. Οι ζημιές που προκλήθηκαν στα κτήρια από το ωστικό κύμα είναι αμέτρητες.

Δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στην Βηρυτό δημοσίευσαν φωτογραφίες από τους χώρους εργασίας τους και περιέγραψαν το κλίμα που επικρατεί μέσα από το Twitter.

Συγκεκριμένα δημοσιογράφος του Associated Press ποσταρε μια εικόνα από τα γραφεία τους στην οποία φαίνονται οι ζημιές που υπέστηκαν γράφοντας «μας έσωσε ο κορωνοϊός» αφού λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας οι περισσότεροι εργάζονται από το σπίτι.

Η ανταποκρίτρια της βρετανικής Independent στη Βηρυτό Bel Trew δημοσίευσε και εκείνη φωτογραφίες γράφοντας «Ξύπνησα μετά από δύο ώρες ύπνου με τρύπες στους τοίχους μου και αναρωτιέμαι που θα ζήσω. Τόσοι πολλοί νεκροί, τραυματίες, αγνοούμενοι, τόση μεγάλη καταστροφή. Πώς αυτή η χώρα μπορεί να το διορθώσει αυτό και να σταθεί στα πόδια της;»

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση