ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Δημοσκόπηση CNN: Έξι στους δέκα ανακηρύσσουν τον Biden νικητή της τηλεμαχίας

Το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης είναι σχεδόν το ίδιο με αυτό που είχε γίνει το 2016 μετά το πρώτο ντιμπέιτ μεταξύ του Donald Trump και της Hillary Clinton

Έξι στους δέκα Αμερικανούς που παρακολούθησαν την τηλεμαχία μεταξύ του Donald Trump και του Joe Biden θεωρούν πως ο υποψήφιος των Δημοκρατικών έκανε την καλύτερη εμφάνιση ενώ μόλις το 28% υποστηρίζει πως ο Trump ήταν καλύτερος σύμφωνα με δημοσκόπηση του CNN.

Σε συνεντεύξεις με τους ίδιους ψηφοφόρους πριν από το ντιμπέιτ το 56% δήλωσε ότι περίμενε πως ο Joe Biden θα ήταν καλύτερος ενώ μόλις το 43% πίστευε περισσότερο στον Trump

Το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης είναι σχεδόν το ίδιο με αυτό που είχε γίνει το 2016 μετά το πρώτο ντιμπέιτ μεταξύ του Ντόναλντ Trump και της Hillary Clinton. Σε εκείνη τη δημοσκόπηση το 62% θεωρούσε πως η Κλίντον κέρδισε την τηλεμαχία και ποσοστό 27% πίστευε πως ο Trump ήταν ο νικητής.

Στη σημερινή δημοσκόπηση περίπου τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων υποστήριξαν πως οι απαντήσεις του Biden ήταν πιο αληθινές από του Trump (65% υπέρ του Biden και 29% υπέρ του Trump) και πως οι επιθέσεις του προς τον πρόεδρο ήταν περισσότερο δικαιολογημένες. Συνολικά, το 69% θεωρεί δίκαιες τις επιθέσεις στον Trump ενώ μόλις το 32% εξέλαβε ως δίκαιες τις επιθέσεις του Trump.

Πήγη: kathimerini.com.cy

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση