ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Δολοφονία Κάρολαιν: Λεπτομερής περιγραφή για την νύχτα του φόνου

Όσα ανακάλυψαν στο κινητό του θύτη.

newsroom must

Το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “T-Live” παρουσιάστηκαν καρέ – καρέ οι κινήσεις του 33χρονου πιλότου που ομολόγησε ότι ήταν αυτός που δολοφόνησε τη σύζυγό του, Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου.

Αναλυτικά οι κινήσεις του δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου κι όσα “αποκάλυψε” το κινητό του, γεγονότα που τον οδήγησαν στην φυλακή για τον τραγικό φόνο της συντρόφου, αλλά και του σκύλου τους.

Στις 23:18 Η Καρολάιν στέλνει μήνυμα στον Μπάμπη “You Stupid”, έπειτα στις 23:42 στο κινητό του Μπάμπη στο Facebook messenger φτάνει μήνυμα από την Καρολάιν “Το πρωί μην την αφήσεις μαζί μου”.

Στις 23:46 στο κινητό του Μπάμπη μέσω του smart watch καταγράφεται άνοδος τριών ορόφων και αργότερα στις 00.12 καταγράφεται η άνοδος δύο ορόφων.

Μετά στις 00.18 γίνεται είσοδος στην πλατφόρμα 9Gag, πλατφόρμα με αστεία βίντεο και στις 00.22 γίνεται είσοδος στο site της εταιρίας που εργάζεται.

Γίνεται είσοδος σε ενημερωτικό site στις 00.24 και διαβάζει δύο φορές την είδηση με το βίντεο με τον “δράκο” της Νέας Σμύρνης και έπειτα στις 00:32 παρακολουθεί ένα βίντεο με ένα φίδι.

Στις 00.38 καταγράφεται η άνοδος δύο ορόφων και μετέπειτα στις 00.52 στο κινητό αταγράφονται 54 βήματα, 01.15 το βάζει σε φόρτιση και δέκα λεπτά αργότερα βάζει ξυπνητήρι.

Τέλος στις 02:30 υφίσταται ενέργεια ξεκλειδώματος και γίνεται είσοδος στα μηνύματα, τα οποία και διαγράφει και τέλος στις 4.24 παίρνει το κινητό.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X