ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Δολοφονία Κασόγκι: «Εμείς, οι γιοι του ανακοινώνουμε τη συγχώρεση εκείνων που σκότωσαν τον πατέρα μας»

5 άντρες καταδικάστηκαν σε θάνατο τον Δεκέμβριο του 2019

Συγχώρεση στους δολοφόνους του Τζαμάλ Κασόγκι έδωσε η οικογένειά του μέσα από ανακοίνωσή τους.

Ο Κασόγκι δημοσιογράφος της εφημερίδας Washington Post υπήρξε επικριτής της Σαουδικής κυβέρνησης και δολοφονήθηκε στο προξενείο του βασιλείου στην Κωνσταντινούπολη τον Οκτώβριο του 2018.

Οι αξιωματούχοι της Σαουδικής Αραβίας υποστήριξαν ότι το κράτος δεν ενεπλάκη στην δολοφονία παρόλα αυτά μυστικές υπηρεσίες και ερευνητές του ΟΗΕ αμφισβητήσαν τους ισχυρισμούς τους.

5 άντρες καταδικάστηκαν σε θάνατο τον Δεκέμβριο του 2019 για το ρόλο τους στη δολοφονία.

Ο Σαλά Κασόγκι γιός του Τζαμάλ Κασόγκι δημοσίευσε στον λογαριασμό τους στο Twitter ότι η οικογένειά του συγχωρεί τους δολοφόνους του πατέρα του.

«Σε αυτήν την ευλογημένη νύχτα του ευλογημένου μήνα [του Ραμαζανιού] θυμόμαστε το ρητό του Θεού: Αν κάποιος συγχωρήσει και κάνει συμφιλίωση, η ανταμοιβή του θα οφείλεται από τον Αλλάχ. Γι 'αυτό εμείς, οι γιοι του μάρτυρα Τζαμάλ Κασόγκι, ανακοινώνουμε τη συγχώρεση εκείνων που σκότωσαν τον πατέρα μας, αναζητώντας τον παντοδύναμο Θεό». 

Διεθνή μέσα αναφέρουν ότι θανατικές ποινές μπορούν να αναιρεθούν εάν υπάρξη συγχώρεση από την οικογένεια σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο. Ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα ισχύσει κάτι τέτοιο στην προκειμένη περίπτωση.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση