ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Δολοφονήθηκε ο σύζυγος της Βικτώριας από το My Style Rocks

Δέσποινα Άσπρου

Ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός περίμενε χθες, 31 Οκτωβρίου, την οικογένεια της Βικτώριας Καρύδα, που βλέπουμε καθημερινά στο My style Rocks. Ο 46χρονος επιχειρηματίας σύζυγός της δολοφονήθηκε στην Βούλλα Αττικής.

Διαβάστε επίσης: Ποιος ήταν στην πραγματικότητα ο σύζυγός της Βικτώριας Καρύδα;

 Η Βικτώρια είναι όπως είναι λογικό σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που συνέβη πριν λίγες ώρες. Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ ο 46χρονος επιχειρηματίας, είναι ο Γιάννης Μακρής, σύζυγος της εντυπωσιακής Βικτώριας με τον οποίο έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, το θύμα μόλις βγήκε από το σπίτι του στην Βούλα και μπήκε στο αυτοκίνητό του δέχθηκε τουλάχιστον 4 σφαίρες από πυροβόλο όπλο, στο στήθος και την πλάτη, που τον τραυμάτισαν θανάσιμα. Μέσα στο σπίτι, μάλιστα, βρίσκονταν σύμφωνα με πηγές και τα δύο παιδιά του θύματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βικτώρια Καρύδα: H στιγμή που μαθαίνει τα τραγικά νέα και καταρρέει

Το ερωτευμένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας Santa Marina στη Μύκονο το 2016. Εκεί έδωσαν το «παρών» τους αρκετοί celebrities και επιχειρηματίες και όλοι έκαναν λόγο για το πόσο ερωτευμένο και ευτυχισμένο ζευγάρι ήταν.

Η Βικτώρια στην συνέχεια αφοσιώθηκε στο μεγάλωμα των παιδιών της μέχρι που αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό και έτσι έλαβε μέρος στο My style Rocks.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση