ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Doug Emhoff: Ποιος είναι ο πρώτος «Δεύτερος Κύριος» των Ηνωμένων Πολιτειών

Το ραντεβού στα τυφλά και άλλα 9 πράγματα που μάθαμε για τον σύζυγο της Kamala Harris

Χωρίς καμία αμφιβολία οι τελευταίες μέρες στις ΗΠΑ είναι ιστορικής σημασίας και αυτό εξαιτίας των πολιτικών δρωμένων της χώρας. Από την μια έχουμε την εκλογή του Joe Biden και συνάμα, της Kamala Harris στην θέση του αντιπροέδρου και από την άλλη, την άρνηση του Donald Trump να αποδεχθεί την εκλογική του ήττα. Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, τα ξένα ΜΜΕ ασχολούνται έντονα και με τον σύζυγο της πρώτης γυναίκες που κατέλαβε την δεύτερη πιο σημαντική θέση στον Λευκό Οίκο, Douglas Emhoff, ο οποίος έγινε ο πρώτος «second gentleman» στην αμερικανική ιστορία και για χάρη της συζύγου του άφησε την DLA Piper, μια από τις μεγαλύτερες νομικές εταιρίες στον κόσμο, στην οποία είναι συναίτερος και να στηρίξει την Kamala στο νέο της έργο. Δείτε στην συνέχεια 7 πράγματα που μάθαμε γι' αυτόν

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Doug Emhoff (@douglasemhoff)

1.O Doug Emhoff είναι ο μεγαλύτερος και ο πιο έμπιστος οπαδός της Kamala Harris. Λέγεται ότι βρίσκεται στο πλευρό της διαρκώς και την υποστηρίζει σε κάθε δύσκολη ή εύκολη στιγμή.

2.Είναι ιδιαίτερα επιτυχημένος δικηγόρος και επιχειρηματίας. Πιο συγκεκριμένα, εργάζεται σε μια πολυεθνική εταιρία νομικών και πνευματικών υποθέσεων και λόγω της δουλειάς του ζει μεταξύ Καλιφόρνιας και Ουάσιγκτον.

3.Στα μέσα των '90s έκανε τους πάντες να μιλάνε γι' αυτόν εξαιτίας του ότι εκπροσώπησε μια εταιρεία ενοικίασης βίντεο σε μια λογιστική διαμάχη με την Fox.

4.Για μεγάλο διάστημα πριν καταλήξει στην DLA Piper, είχε την δική του νομική εταιρεία.

5.Έχει δύο παιδιά από τον προηγούμενό του γάμο - τα οποία έχουν εξαιρετικές σχέσεις με την Kamala. Μετά μάλιστα από κοινή τους συμφωνία, αντί για τον κλασικό όρο "μητριά", την αποκαλούν "momala" - λέξη που προέρχεται από το "mum" και το όνομά της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Doug Emhoff (@douglasemhoff)

6.Ο ξένος Τύπος αναφέρει πως ο Douglas και η Kamala ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά το 2013, όταν συναντήθηκαν σε ένα ραντεβού στα τυφλά, το οποίο τους κανόνισε κοινός τους φίλος. 

7.Ο Emhoff είναι παντρεμένος με την Harris από το 2014. Η τελετή του γάμου τους έγινε σε στενό κύκλο στη Σάντα Μπάρμπαρα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Doug Emhoff (@douglasemhoff)

8.Όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, το ζευγάρι έγραψε τους όρκους μόνο του, ενώ η ανιψιά της Kamala απήγγειλε το ποίημα «Το άγγιγμα του Αγγέλου» της Μάγια Αγγέλου, με την αδερφή του γαμπρού να αναλαμβάνει ρόλο «δικαστή» που επισημοποίησε τα δεσμά του γάμου.

9.Στο βιογραφικό του στο Twitter, ο Έμχοφ περιγράφει τον εαυτό του ως εξής: «μπαμπάς, σύζυγος της Κάμαλα Χάρις, δικηγόρος, επίδοξος γκόλφερ, συνήγορος της δικαιοσύνης και της ισότητας». 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Doug Emhoff (@douglasemhoff)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση