ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Δούκισσα Νομικού: Το σχόλιο της για την επιστροφή του 'Dancing with the Stars' με παρουσιάστρια την Βίκυ

Είχε για χρόνια την παρουσίαση του συγκεκριμένου project.

newsroom must

Στην κάμερα του ''Ευτυχείτε'' μίλησε η Δούκισσα Νομικού και εκτός από την εμπειρία της στην καθημερινή εκπομπή που παρουσιάζει μίλησε και για για την επιστροφή του 'Dancing with the Stars' με παρουσιάστρια την Βίκυ.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως «Χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφει το Dancing with the Stars. Είναι ένα project που έχω αγαπήσει και εγώ πολύ. Είναι πολύ πετυχημένο και η Βίκυ Καγιά πιστεύω πως θα το αποθεώσει. Της ταιριάζει γάντι».

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό πως η Δούκισσα παρουσίαζε το συγκεκριμένο project στον Αντ1 για αρκετά χρόνια και με μεγάλη επιτυχία, έως ότου μείνει έγκυος στο πρώτο της παιδί, που έκανε και την αποχή πέντε χρόνων από την τηλεόραση μέχρι και σήμερα.

Στη συνέχεια, μίλησε για την συνεργασία της με το σταθμό του ΣΚΑ'Ι' και προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με το συμβόλαιο της:

«Νιώθω πολύ χαρούμενη, πολύ δημιουργικά που έχω επιστρέψει και χαίρομαι που είμαι στον ΣΚΑΪ γιατί από την πρώτη στιγμή δείχνει να με έχει αγκαλιάσει και νιώθω μια ασφάλεια εδώ. Έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε κάποιες συζητήσεις, έχω συμβόλαιο διετές και κοιτάζουμε να δούμε τι είναι καλύτερο για όλους. Στον ΣΚΑΪ κάνουν πολλές εκπλήξεις, αυτό το είδα με το που ήρθα, με το The Voice οπότε δεν ξέρω τι να περιμένω, δεν έχουμε συζητήσει κάτι».

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση