ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ε. Καζαντζόγλου, Α. Αλετράρη, Σ. Μαυροπούλου: Blog Queens

της Έλενας Αποστόλου

Οι fashion bloggers κυριαρχούν πλέον στο σύγχρονο κόσμο της μόδας και εμείς σας παρουσιάζουμε τρεις υπέροχες γυναίκες που έκαναν στην Κύπρo, τη μόδα τρόπο ζωής.  Με χιλιάδες followers στα social media κατάφεραν να ξεχωρίσουν το 2016 και να μας εμπνεύσουν τόσο με τις ενδυματολογικές επιλογές τους, αλλά και με το γεμάτο ζωή Instagram feed τους. 

ΕΒΕΛΥΝ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ
Fashion blogger / ραδιοφωνική παραγωγός Deejay radio/ παρουσιάστρια mad cy
Blog:
#Catwalk_Stories (must.com.cy)

Το blog μου προέκυψε: Από την ανάγκη μου να εκφραστώ και να εξωτερικεύσω τις δικές μου απόψεις για τις τάσεις της μόδας, το στυλ και συμβουλές ομορφιάς. Mιας και έχω μια καθημερινή επαφή με τους followers – φίλους μου θεώρησα καλό να υπάρχουν όλα αυτά συγκροτημένα σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Followers: Έχω αυτή τη στιγμή 61 χιλιάδες followers στο Ίνσταγκραμ, στο twitter έχω 33 χιλιάδες και στο facebook σύνολο 16 χιλιάδες.

Tο fashion blogging μπορεί να θεωρηθεί επάγγελμα: Αφού οτιδήποτε φέρει κάποιο οικονομικό όφελος θεωρώ ότι ναι, είναι επάγγελμα. Για κάποιους είναι  μια full time job, όπου επηρεάζουν θετικά είτε και αρνητικά μια τεράστια μερίδα κόσμου και, φυσικά, δεν αναφέρομαι μόνο στο χώρο της μόδας, διότι μπλοκς υπάρχουν μέχρι και πολιτικά.

Μόδα είναι: Τρόπος έκφρασης, δημιουργίας, ξέσπασμα και δήλωσης της παρουσίας μου σε ένα χώρο.

Προσωπικό στυλ: Αλλάζει ανάλογα με τη διάθεσή μου, ανάλογα με τον τόπο και το χρόνο που βρίσκομαι. Aυτό που με εκφράζει περισσότερο είναι το casual chic.

Το looks του χειμώνα: Ειδικά γι’ αυτή την εποχή, κόκκινο, οτιδήποτε είναι λαμπερό, μπότες πάνω από το γόνατο, οικολογικές γούνες και δικτυωτά καλσόν.

Αγαπημένοι σχεδιαστές: Για τη φετινή σεζόν από την Κύπρο, με διαφορά οι Natargeorgiou, γι’ αυτό και τους προτίμησα στα madawards και διαχρονική Ραμόνα Φίλιπ. Από Ελλάδα Miro και Δημήτρης Πέτρου και από το εξωτερικό Gucci, Vetements και Balmain.

Στυλιστικό ατόπημα: Όταν το ρούχο σε φοράει και δεν το φοράς.

Accessory tips: Ζώνες - αν και είναι δύσκολο να βρεις στην αγορά - διαχρονικές γόβες και κοσμήματα από την κοσμηματοθήκη της γιαγιάς και της μαμάς.

Μυστικά ομορφιάς: Καστορέλαιο στις βλεφαρίδες για ενδυνάμωσή τους ειδικά μετά από extensions, coconut oil σε πρόσωπο και μαλλιά είναι φοβερά λιπαρό αλλά πολύ ενυδατικό και συχνές θεραπείες μαλλιών όσο και αν μας τρώνε χρόνο. Επίσης, να μην κοιμόμαστε με βρεγμένα μαλλιά, γιατί οι πιθανότητες να σπάσει η τρίχα είναι πολύ μεγάλες.

Μια συμβουλή στους ακόλουθους σου:

Να κοιτάζεστε στον καθρέφτη και να λέτε κάθε μέρα ότι σας αγαπάτε, γιατί κανείς δε θα σας αγαπήσει περισσότερο εκτός από τον ίδιο τον εαυτό σας.  

 

ΑΝΤΡΙΑ ΑΛΕΤΡΑΡΗ
Fashion blogger/ fashion consultant
Blog:
AndriasDose (andriasdose.net)

Το blog μου προέκυψε: Θυμάμαι τη μέρα σαν σήμερα. 2013, fashion week στο Παρίσι. Καθόμασταν στο αγαπημένο μου Hotel Costes με φίλους, οι οποίοι ήξεραν πολύ καλά την αγάπη μου για τη μόδα. Mέσα από μία όμορφη συζήτηση, παρέα με λευκό κρασί, με παρότρυναν να το ξεκινήσω κι έτσι κι έγινε. Αρχικά, ήταν κάτι σαν χόμπυ, παράλληλα με οτιδήποτε άλλο έκανα, αλλά πλέον το δουλεύω πια σε επαγγελματικό επίπεδο και full-time. Έχοντας κτίσει πλέον το δικό μου team, όλοι μαζί δουλεύουμε για να δημιουργούμε διαφορετικά ‘stories’ κάθε φορά.

Followers: Αυτή τη στιγμή έχω περίπου 11,5 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram.

Το fashion blogging: Μπορεί να θεωρηθεί επάγγελμα. Στο εξωτερικό είναι πλέον πολύ διαδεδομένο και υπάρχουν bloggers που στην ουσία έχουν αλλάξει και το όλο σύστημα της μόδας. Εγώ ξεκίνησα το blogging, όταν ζούσα στο Λονδίνο, κάτι που δουλευόταν και εξελισσόταν πολύ φυσικά. Όταν μετακόμισα πίσω στην Κύπρο, αρχικά, φοβήθηκα μήπως δεν θα μπορούσα να το συνεχίσω σε επαγγελματικό. Με χαρά βλέπω, όμως, πώς η αγορά έχει αρχίσει να το ‘αγγαλιάζει’ και να βλέπει τη δυναμική του και το πόσο ενδιαφέρον είναι.

Μόδα για σένα: Τρόπος έκφρασης, προσωπικότητα και ένα μέσο να πεις ποιος είσαι δίχως να χρειαστεί να πεις και πολλά.

Προσωπικό στυλ: Θα έλεγα moody και temperamental αφού θα ντυθώ πάντα ανάλογα με τη διάθεσή μου. Μπορεί να με δεις με total black αλλά και με μία έκρηξη χρωμάτων σε ladylike, rock, girly ή και minimal looks. Ό,τι και να βάλω μου αρέσει πολύ να κάνω mix and match και να προσπαθώ να δημιουργώ μια ισορροπία.

Το looks του χειμώνα: Η μόδα έχει επιστρέψει στο μαξιμαλισμό και στο mix and match. Πλούσια υφάσματα, λαμπερές υφές, χρώματα και ευφάνταστοι συνδυασμοί. Αγαπώ πολύ το βελούδο, τις παγιέτες και τις διαφάνειες γι’ αυτή τη σεζόν.

Αγαπημένοι σχεδιαστές: Gucci, Provenza Schouler, Marni. Από την Κύπρο αγαπώ τους Natargeorgiou.

Στυλιστικό ατόπημα: Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο στυλιστικό ατόπημα, αφού δεν πιστεύω πως υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες στη μόδα. Το μόνο που μπορώ να θεωρήσω ως ατόπημα είναι το ‘να μας φοράει το ρούχο αντί να το φοράμε’.

Accessory tips: Τα αξεσουάρ είναι ουσιαστικά, αφού είναι αυτά που μετατρέπουν το ρούχο σε outfit. Ακόμα και να είμαι σε mood τζιν και t-shirt, θα φροντίσω πάντα να βάλω ένα εντυπωσιακό παπούτσι ή/και τσάντα και οπωσδήποτε κοσμήματα. Γι’ αυτή τη σεζόν, μεγάλο αλλά και προσωπικά αγαπημένο μου trend είναι τα statement σκουλαρίκια. 

Μυστικά ομορφιάς: Νερό, πολύ νερό.

Μια συμβουλή στους ακόλουθους σου:  Θα γίνω γραφική αλλά θα πω αυτό που λέω πάντα. Η μόδα είναι ένας όμορφος παιχνιδότοπος γι’ αυτό μη φοβάστε να παίξετε και να πειραματιστείτε. Όταν είμαστε αυθόρμητες, όταν το οτιδήποτε κάνουμε βγαίνει από μέσα μας και ντυνόμαστε με βάση την προσωπικότητά μας, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βγει κάτι όμορφο. 



ΣΥΛΒΙA ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
Fashion stylist/blogger
Blog: Me, Myself & I (must.com.cy)

Το blog μου: Είναι όλες οι αποχρώσεις του εαυτού μου. Προέκυψε μετά από μια συνεργασία μου με το must και την Ειρήνη Χριστοφόρου. Πρόκειται για ένα νέο blog που μόλις γεννήθηκε και στο οποίο είμαι εγώ και ο… εαυτός μου.

Followers: 7000 στο Instagram

Tο fashion blogging μπορεί να θεωρηθεί επάγγελμα: Ναι, έτσι νομίζω, από τη στιγμή που μπορεί κάποιος να έχει όφελος οικονομικό. Μου αρέσει πολύ να γράφω, οπόταν αν προκύψει και αυτό, ακόμη καλύτερα. 

Μόδα για σένα: Είναι κομμάτι του εαυτού μου. Ρέει στις φλέβες μου και έρχεται φυσικά. 

Προσωπικό στυλ: Εξαρτάται από τη διάθεσή μου. Αγαπώ τα χρώματα. Νομίζω ότι είμαι ένα μικρό κορίτσι μερικές φορές, που απολαμβάνει το ντύσιμο. 

Το looks του χειμώνα: Βελούδο, βαθύ μπλε και μπορντό. 

Αγαπημένοι σχεδιαστές: Αυτοί τη στιγμή, μου αρέσουν οι σχεδιαστές που είναι πίσω από τον οίκο Gucci. Ομολογώ ότι έχω και Κύπριους σχεδιαστές που αγαπώ. Είναι πολύ ταλαντούχοι. 

Στυλιστικό ατόπημα: Όταν ήμουν μελαχρινή. 

Accessory tips: Παίξτε με τα παπούτσια και αξεσουάρ και μπορείτε να μετατρέψετε οτιδήποτε βαρετό σε διασκεδαστικό και δημιουργικό. 

Μυστικά ομορφιάς: Μεσοθεραπεία και πράσινους χυμούς! Δουλεύει άψογα! 

Μια συμβουλή στους ακόλουθους σου: Μείνετε στην πραγματικότητα και να είστε αληθινοί. Τα Κοινωνικά μέσα μαζικής δικτύωσης, τις περισσότερες φορές, δεν είναι η πραγματικότητα. Είναι όλα καλά πίσω από την οθόνη, αλλά αυτό που ζούμε και αναπνέουμε είναι το πιο σημαντικό.

 

 Πηγή: Beautiful People

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση