ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

«Εάν δεν ανοίξει η εστίαση θα λάβουμε μέτρα»

Δεν ευθύνεται η εστίαση για τα κρούσματα, τονίζει ο Πρόεδρος του συνδέσμου κέντρων αναψυχής

Η επιβαρυμένη επιδημιολογική εικόνα με την αύξηση κρουσμάτων και των εισαγωγών στα νοσοκομεία, ανέτρεψε τα δεδομένα για τις χαλαρώσεις που θα ανακοινώνονταν την Τετάρτη 10/3, με το Υπουργικό Συμβούλιο να συνεδριάζει εκ νέου την Παρασκευή 12/3 για τις τελικές αποφάσεις.

Παρόλο που η επαναλειτουργία της εστίασης θεωρείτο δεδομένη για τις 16 Μαρτίου, η επιδημιολογική εικόνα των τελευταίων ημερών φαίνεται πως αλλάζει τα δεδομένα. Όπως ανέφερε στην ιστοσελίδα μας ο Πρόεδρος του συνδέσμου κέντρων αναψυχής Φάνος Λεβέντης, είναι κατανοητές οι ανησυχίες της κυβέρνησης μετά την αύξηση των κρουσμάτων, όμως για αυτό δεν ευθύνεται η εστίαση.

«Βρείτε τις εστίες που αυξάνουν τα κρούσματα ή κλείστε τις ή περιορίστε τις, αλλά μην περιορίζετε και άλλη οικονομική δραστηριότητα η οποία δεν ευθύνεται για την αύξηση των κρουσμάτων», δηλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λεβέντης τόνισε πως αναμένουν αύριο την ανακοίνωση για επαναλειτουργία της εστίασης. Η μόνη περίπτωση που θα δεχθούν να μην ανοίξει η εστίαση είναι να υπάρξει ξεκάθαρη και ουσιαστική πληροφόρηση για οικονομική στήριξη από την κυβέρνηση.

Την ίδια ώρα, ξεκαθάρισε πως αν η εστίαση δεν επαναλειτουργήσει, οι ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής θα αναγκαστούν να λάβουν δυναμικά μέτρα.

«Θα είμαστε στους δρόμους με δυναμικές διαμαρτυρίες, χωρίς αμφιβολία, διεκδικώντας αυτό που επιβάλλεται να δώσει η κυβέρνηση προς εμάς, δηλαδή να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να μην καταποντηστούν και να σταθούν στα πόδια τους, γιατί μεχρι σήμερα τις κυριότερες ουσιαστικά ανησυχίες της βιομηχανίας, δεν κατάφερε να τις διαχειριστεί η κυβέρνηση ωστε να μην υπάρχουν τα προβλήματα με επιστολές για εξώσεις, εκποιήσεις κλπ».

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση